Andreea Marin: „Eu cred în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine”

De Jurnalul Național Familie și relații Lifestyle Vedete 397 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Andreea Marin a vorbit într-un interviu de excepție despre amprenta pe care au avut-o părinții ei în viața sa și despre destinul său. „Eu cred în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine”, sunt câteva dintre cuvintele frumoasei brunete.

Andreea Marin: ”Nu există nu se poate” este motto-ul meu în viață

În cadrul unui interviu de excepție, Andreea Marin a povestit cum tatăl său a avut un rol major în dezvoltarea sa personală ca femeie. Aceasta a povestit că bărbatul căruia îi spunea „tată” a învățat-o să nu renunțe ușor și să găsească mereu soluții noi pentru problemele sale.

În opinia sa, ”Nu există nu se poate” este motto-ul meu în viață, de fapt. Am moștenit aceste vorbe de la tatăl meu. Cred că nici nu își dădea seama. El nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea. Îi intraseră în sânge. Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil, în egală măsură.  Era genul de om pentru care, întradevăr, nu exista nu se poate. El nu își dădea o altă variantă.

Și dacă nu găsea soluția azi, trebuia să găsească o altă soluție pentru mâine. Îmi amintesc de copilărie, de tinerețe, îmi tot spunea, atunci când eu mă plângeam, că toți ne mai plângem din când în când, că nu ne iese una, că nu ne iese alta: ”Nu, nu există nu se poate! Nu ai pus destulă voință, nu ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit. Cineva care se opune e un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așeze în calea ta și să nu ai nimic de luptat să obții ceva bun în viață?”

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului să caut soluții. Mereu altele, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, încât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană”, a povestit Andreea Marin, vizibil emoționată.

Andreea Marin: Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva

 

În întrebarea dacă crede în destin, vedeta a spus ferm nu. Aceasta consideră că dacă soarta ar exista, atunci nu ar fi trebuit să depună deloc efort pentru tot ce a avut până acum.

Astfel, „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere.

Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aduc aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta.

”Destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba”: eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a adăugat aceasta.

Andreea Marin: Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta. A trebui să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții

În cadrul aceluiaşi interviu, întrebată dacă se consideră un om norocos, Andreea Marin a spus că și-a clădit singură succesul profesional, muncind continuu, însă a avut și momente de noroc, când intuiția i-a adus bunăstare.

Aşadar, „Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta. A trebui să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții pentru a obține același lucru. În alte cazuri, însă, am avut un simț, am avut o Intuiție”, a declarat vedeta pentru Spectecola şi DC News.