Antrenorul adorat de vedete îți spune ce trebuie să faci ca să ai un corp perfect

Antrenorul care a ajutat-o pe Ozana Barabancea să slăbească enorm de mult este pregătit să ofere sfaturi prețioase pentru îmbunătățirea ta fizică.

Un abdomen plat, cu pătrățele este scopul oricăruia dintre noi ce merge la sală. Pepe, Ozana Barabancea sau Cristina Spătar sunt doar câteva exemple pe care Alexander Florescu a reușit să le aducă în cea mai bună formă, la un rezultat de nota 10.

Totuși, pentru a avea astfel de rezultate nu este atât de simplu. Ozana Barabancea a ajuns la acest nivel după un an în care frecventează sala de fitnes, iar Cristina Spătar a făcut foarte multe ședințe de cardio și tonifiere. Chiar dacă pare greu, nu este imposibil de realizat. Alexander Florescu susține că există două reguli mari care formează o bază în procesul de remodelare al corpului.

„În ceea ce privește activitatea fizică, este clar. Un antrenament corect efectuat, urmărit de un specialist în domeniu, este alegerea ideală. Acum sigur că mulți dintre noi credem că știm ce și cum să facem, însă atunci când rezultatele întârzie să apară, intrăm în panică. Ca să evităm această situație și pierderea inutilă de timp, mai bine acționăm corect din start”, susține antrenorul de fitness.

Dacă starea fizică este stabilită, este momentul să vedem cum ar trebui să stea lucrurile din punct de vedere al alimentației. Se spune din ce în ce mai des că „abdomenul se lucrează în bucătărie” dar asta nu înseamnă că ne apucăm să facem exerciții fizice cu ajutorul ustensilelor din bucătărie, în niciun caz. Ne referim strict la faptul că alimentația este un element principal și este responsabilă într-o proporție imensă de aspectul abdomenului nostru.

Câteva sfaturi de la antrenorul Alexander Florescu, ce sunt esențiale într-un astfel de proces sunt:

În niciun caz să nu te înfometezi. Mănâncă ce trebuie, la ore fixe. Un regim alimentar corespunzător este singurul care te ajută să ajungi acolo unde îți propui.
Ia aminte să consumi alimente de bază precum: proteine, cereale, fructe, legume. Este de preferat să iei legătura cu un nutriționist pentru a-ți stabili o dietă echilibrată.
Fii perseverent, motivat, consecvent și nu în ultimul rând, ai răbdare.

 

 

Sursa: ciao.ro

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata