Apar noi mărturisiri în cazul Elodia Ghinescu. Un bărbat din Buzău susține că știe unde este ascuns trupul Elodiei

137

12 ani de la cazul „Elodia” și încă nu există concluzii trase. După 12 ani de la dispariția fulgerătoare a avocatei Elodia Ghinescu, apar noi mărturisiri. Un bărbat din Buzăr susține că știe unde ar putea fi trupul avocatei.

Aceste declarații au apărut în urmă cu câteva zile când, un interpret de muzică populară din Buzău, pe numele său Mircea Mincu, a povestit că un prieten de-al său a fost inițiator al unei întâmplări șocante. Bătrânului de 80 de ani din Sărulești, Buzău i s-a arătat într-un vis Elodia, avocata dată dispărută în urmă cu 12 ani. Acesta susține că a comunicat cu Elodia și i-ar fi cerut ajutorul să-i salveze trupul.

Din mărturisirile bărbatului, se subînțelege faptul că avocata i-a oferit acestuia indicații pentru a ajunge la locul în care Cristian Cioacă ar fi ascuns trupul soției sale.

„Te știu un om credincios…Du-te la părinții lui Cioacă și caută acolo. Corpul meu este îngropat în zidurile casei. Să mă scoată de acolo și să mi se facă toate cele bisericești ca să am și eu liniște”, i-ar fi spus avocata, în vis, bătrânului în vârstă de 80 de ani.

Șeful anchetatorilor din acest caz, comisarul șef Vasile Viorel, a menționat de ce Cristian Cioacă a rămas singurul suspect posibil din acest caz.

„Tot dormitorul în care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a declarat acesta.

Comisarul este de părere că Elodia a fost secționată în baie iar arma crimei, bănuiește el, ar fi pistolul lui Cristian Cioacă:

Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca armă de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a mai adăugat comisarul Vasile Viorel.

 

 

Sursa: cancan.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata