Belvedere Vodka: Alegerea Inspirată a Cunoscătorilor

0 42

Pentru iubitorii de vodkă brandul Belvedere Vodka este unul foarte apreciat datorită calității și aspectului premium. Așa cum se traduce și numele în „Vedere frumoasă”, cunoscătorii de alcool tare apreciază la acest brand culorile organoleptice, dar și alte caracteristici ale mărcii ce oferă un aspect de lux.

Belvedere Vodka a apărut pentru prima dată în anul 1993 într-o fabrică poloneză cu același nume aflată în micul oraș Zyrardow din vestul Varșoviei. Astăzi fabrica este una dintre cele mai vechi întreprinderi din Polonia care continuă să pună în evidență tradițiile de preparare a băuturilor tari. Deși nu s-au abătut de la rețetă, fabrica este dotată cu cea mai recentă tehnologie. Din anul 2012 compania este deținută de corporația franceză Moët Hennessy-Louis Vuitton.

Dacă ar fi să te intrebi pe lângă aromă, ce alt aspect foarte interesant aduce în față acest brand, răspunsul ar fi designul sticlelor. Fiecare sticlă de vodkă este decorată manual, ceea ce o face să fie mai autentică.

Care sunt punctele forte ale brandului Belvedere?

Pentru ca băutura produsă să fie una premium, Belvedere Vodka este realizată din anumite boabe sau cartofi polonezi și de asemenea, apă poloneză. Conform etichetei, în procesul de producție nu sunt adăugați aditivi artificiali, toate ingredientele fiind naturale. Tocmai de aceea, ei folosesc soiuri de secară Dankowskie recoltate doar din producția uneia dintre cele șapte ferme de lux. Ulterior, secara recoltată este amestecată pentru a forma o bezea care va fermenta și va fi distilată de 4 ori.

Astfel, brandul pune foarte mare accent pe calitatea ingredintelor și folosește doar produse naturale.Culoarea obținută este de o transparență impecabilă, fără alte nuanțe sau impurități. Gustul este unul pur și puternic aromat.

Dacă ești unul dintre băutorii de vodka care preferă ceva mai aromat, atunci trebuie să știi că Belvedere Vodka are o gamă variată în funcție de gusturile consumatorilor. Astfel poți alege dintre tipurile cu arome realizate printr-un proces de macerare. Acestea sunt realizate prin combinarea alcoolului pur cu fructe macerate, toată combinația fiind mai apoi distilată la o temperatură scăzută. 

Aromele obținute nu sunt filtrate pe cărbune înainte de a fi îmbuteliate, ci prin particule de celuloză. Amestecul concentrat este combinat cu apa din fântâna arteziană a distileriei. Acest lucru este realizat pentru a asigura uleiuri esențiale care au arome de fructe pentru a oferi un gust puternic.

Printre tipurile de vodkă premium de la MyBar poți găsi și variantele aromate de la Belvedere Vodka: Cytrus si Grapefruit, Bartezek, Smogory sau Neon.

Atunci când vine vorba de procesul de îmbuteliere, atenția este una dintre caracteristicile de bază. Acest proces trece prin multe etape de control al calității, iar totul se face mai mult manual. Detaliile de design sunt realizate manual, iar fiecare sticlă este controlată cu mâna pentru o detectare mai fină a imperfecțiunilor. Sticlele sunt produse de către Saverglass și St. Gobelein. O parte din sticlă este protejată de un autocolant și mai apoi înghețată. Procesul de tipărire al modelului este realizat prin 4 pași: textul, copacul, cuvântul „vodka”, iar mai apoi zăpada de pe corp și codul de bare. La final, sticlele sunt sterilizate într-un cuptor la 700 grade Celsius.

Cum se consumă corect vodka?

Vodka este o băutură puternică, așa că ar fi de preferat să nu o consumi pe stomacul gol pentru că te poți ameți, dar poate produce și probleme de sănătate. Specialiștii recomandă ca vodka să fie consumată rece, așa că o poți lăsa puțin la congelator înainte să bei.

Dacă nu ești chiar cel mai mare fan al gustului puternic, o poți servi în diferite combinații de cocktailuri cu suc de roșii, portocale, mere sau cu apă tonică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata