Care va fi povestea filmului despre prințesa Diana, personaj interpretat de Kristen Stewart

0 24

Regizorul chilian Pablo Larrain care, în urmă cu aproximativ patru ani, a creeat filmul biografic „Jackie” despre Jacqueline Kennedy, a început deja să muncească la o peliculă nouă, tot despre o femeie celebră. Eroina nu este altcineva decât minunata Diana, Prințesa de Wales.

Larraine a ales-o pe Kisten Stewart, protagonista din Twillight, în vârstă de 30 de ani, pentru a interpreta acest rol destul de dificil.

Conform regizorului, filmul numit „Spencer” va dezvălui povestea de viață a prințesei Diana după ce realizează faptul că mariajul alături de prințul Charles nu merge în direcția corectă. Mai clar, Pablo Larrain se va focusa pe debutul anilor 1990, atunci când căsătoria dintre Prințul Charles și Lady Diana începea să atârne de un fir de ață.

Pablo Larrain a mărturisit, pentru publicația Deadline, care este ideea pe care își dorește să o scoată în evidență în acest film:

,,Cu toţii am crescut, cel puţin aşa am făcut-o în generaţia mea, citind şi înţelegând ce este un basm. De obicei, prinţul vine şi o găseşte pe prinţesă, o cere în căsătorie şi, în cele din urmă, ea devine regină. Când cineva decide să nu fie regină şi spune: Eu aş prefera să merg pe drumul meu şi să fiu eu însumi, este o mare decizie. Ei, acesta este un basm cu susul în jos. Întotdeauna am fost foarte surprins de asta şi am crezut că trebuie să fie foarte greu de făcut. Aceasta este inima filmului”.

Regizorul a dezvăluit că a ales-o pe Kristen în rolul Dianei, deoarece este mai mult decât sigur că acesta îi va conferi o stare de mister:

,,Kristen poate fi în multe feluri, poate fi foarte misterioasă şi foarte fragilă, în cele din urmă foarte puternică, exact de ce avem nevoie. Combinaţia dintre aceste elemente m-a făcut să mă gândesc la ea. Modul în care vede scenariul şi modul în care se apropie de personaj – este foarte frumos să vezi asta. Cred că va face în acelaşi timp ceva uimitor şi intrigant. Ea este această forţă a naturii”

Actrița americană Kristen Stewart a descoperit ce înseamnă popularitatea în întreaga lume grație francizei cinematografice „Amurg/ Twilight”, unde a interpretat rolul Bella Swan.

Între filmele în care actrița a mai jucat se mai numără și: „Jumper” , „The Runaways” , „ On the Road”, „ Still Alice”, „Anesthesia”, „American Ultra”  „Personal Shopper” şi ,,Underwater”.

Se bănuiește că producția ,,Spencer” va debuta la începutul anului 2021.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x