Conform actorului Jason Momoa, ultimul sezon „Game of Thrones” ne va da peste cap

Jason Momoa

Atunci cand actorul Jason Momoa a fost vazut de paparazzi vizitand locatia de filmare „Game of Thrones” din Belfast, imediat s-a dat vestea ca personajul lui din serial – Khal Drogo – ar fi fost inviat din morti in acest sezon. Insa, se pare ca nu a fost cazul, dupa cum explica chiar actorul.

Uite ce a zis Jason Momoa despre aceasta ‘vizita’

„Am aparut doar sa ii vad pe producatorii David Benioff si Dan Weiss si s-a intamplat foar sa vad persoane la filmare. Nu am mai fost pe acolo de o perioada mare de timp. Vrei doar sa iti vezi prietenii si sfarsesti prin a aparea in titlurile ziarelor de genul ‘Drogo a revenit!’ si eu sunt ceva de genul ‘Este mort! Nu poate veni inapoi, nu asa merge treaba.’”

Insa chiar daca nu mai face parte activ din serialul „Game of Thrones”, asta nu inseamna ca nu mai are nici o legatura cu show-ul. Actorul zice ca il urmareste de acasa, ca fan, ca si majoritatea dintre noi. Si, ca si fan, isi impartaseste parerile despre sezonul final pe baza a ceea ce a vazut la filmari(insa fara sa dea din casa ce se va intampla).

„Doar stiind cat de uimitor va fi acest sezon … . Va fi cel mai grozav lucru care a fost vreodata dat la TV. Va fi de inimaginat. Va da peste cap o multime de oameni. Si este pacat, pentru ca sunt un mare fan si nu as fi vrut sa cunosc ce se va intampla. Eram ceva de genul ‘La naiba, nu voiam sa stiu asta!’”.

Dar chiar daca actorul Jason Momoa a spus in mare ca sezonul 8 si ultimul din GOT va fi incredibil, tot nu vom afla mare lucru despre finalitatea lui decat prin 2019, cand se pare ca-si va avea premiera.

Sursa: marieclaire.com

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata