Cum să calculezi anul reprezentativ, în funcție de cifra destinului?

De Jurnalul Național Actuale Horoscop 219 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit ce fel de an va fi 2024 pentru tine, în funcție de cifra destinului. Unele persoane pot să facă eforturi pentru a atinge țeluri mai înalte, fiindcă vor fi susținute de către univers. Cine își va schimba viața până în luna decembrie.

Cum îți calculezi cifra destinului

Cifrele sunt deosebit de importante în numerologie, ele vorbind și despre ceea ce rezervă viața anumitor persoane. Inclusiv data în care te-ai născut poartă o semnificație aparte. Poți să afli ce îți rezervă anul 2024, pe baza cifrei de destin pe care o ai. Este foarte simplu să faci calculul.

Exemplu. Te-ai născut pe 16.01.1980. Se adună: 1+6+0+1+1+9+8+0. Rezultatul: 26. Se adună, din nou, 2+6. Rezultatul final: 8. Acest număr corespune cu cifra destinului tău.

Ce rezervă anul 2024 pentru tine, în funcţie de cifra destinului?

Cifra destinului 1. În anul 2024, ai șansa să te transformi, să te înnoiești din toate punctele de vedere. Indiferent că este vorba despre ramura socială, vocațională sau financiară a vieții tale, numerologul Romeo Popescu spune că ai la dispoziție toate elementele necesare pentru a face un pas mai sus.

Cifra destinului 2. „O să fie cam egoist în 2024. Adică o să gândească foarte mult la ei, nu și la ceilalți. O să le spună așa: eu știu direcția mea, știu unde vreau să mă duc, veniți după mine sau sănătate, rămâneți pe loc”, a spus numerologul Romeo Popescu, la Antena 3 CNN.

Cifra destinului 3. Ești o fire destul de nehotărâtă. Dacă însă vrei să acționezi și știi ce ai de făcut, proiectele pe care le-ai început anul trecut vor fi duse la capăt în 2024. Pentru tine, în aceste circumstanțe, anul 2024 va fi unul extraordinar.

Cifra destinului 4. Patru este o cifră de pământ. Nu te-ai simțit foarte bine în 2023, fiindcă te-ai regăsit de multe ori la răscruci de drumuri. În anul 2024 însă, lucrurile încep să se clarifice pentru tine. Următoarele luni din viața ta vor fi pur și simplu magice.

Cifra destinului 5. Ești foarte deștept și te bazezi din plin pe asta. Doar că degeaba ai 17 mii de diplome, dacă nu ești și harnic. Cunoștințele tale sunt egale cu zero, dacă trăiești fără să le aplici. Ești cam combinator și, din păcate, dacă nu îți vei schimba atitudinea, riști să rămâi fără loc de muncă.

Cifra destinului 6. Te vei simți foarte bine în anul 2024. Vei depăși limitele pe care ți le-ai impus singur. Trebuie totuși să ai două direcții de acțiune: zona profesional-financiară și zona romantică. Nu ignora niciuna dintre ele, fiindcă Universul are mari planuri pentru tine.

Cifra destinului 7. „Se va simți foarte bine. Șapte este cifra omului înțelept, este cifra omului care vede altfel lucrurile. Și atunci, într-o zonă de manifestare socială, el are ce să spună. Şapte va ieși în față, se arată, se vede. Lumea o să-l aplaude”, a spus Romeo Popescu.

Cifra destinului 8. În general, anul 2024 va fi unul pozitiv pentru tine, însă asta nu înseamnă că nu te vei lovi de unele provocări. Dacă ești un om care tinde să aibă o stare de autosuficiență, vei fi izolat. Dacă ieși în față, poți să câștigi foarte multe.

Cifra destinului 9. Anul 2024 aduce pentru tine triplarea notorietății. Vei crește enorm, dacă ești bun profesionist și umbli cu minciuni sau cu ascunzișuri. Social vorbind, o vei duce foarte bine. Vei câștiga sume importante de bani, funcții, oportunități și așa mai departe.

Sursa – playtech.ro