Dosarul cu droguri și prostituție infantilă îl are în vizor pe un ofițer de la IPJ Bacău. Bărbatul se află acum sub arest

138

Un ofițer din cadrul IPJ Bacău a fost arestat. Procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Bacău au realizat șapte percheziții la locuințele unor persoane fizice dar și la sediile unor întreprinderi, în cadrul unui dosar cu trafic de droguri, corupție și folosirea prostituției infantile. Un ofițer al IPJ Bacău se află printre persoanele arestate.

În intervalul de zile 27 și 28 martie 2019, au fost efectuate un număr de șapte percheziții la birourile unor întreprinderi dar și la locuințele unor persoane fizice, de către procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău dar și de către Direcția Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău. De asemenea, au fost ridicate înscrisuri aflate în evidențele unor instituții publice și a unor persoane juridice.

Dosarul efectuat are la bază infracțiuni de trafic de droguri, punerea la libera voie a unui local pentru consumul ilegal de droguri, folosirea prostituției infantile dar și infracțiuni de corupție și asociate corupție, aflăm din comunicatul DIICOT.

Investigația are în vizor activitățile unor persoane de afacere care, pornind cu anul 2015, au aranjat un club ilegal în care se planificau aproape în mod zilnic, petreceri la care se consumau droguri și de asemenea la care luau parte și prostituate sub 18 ani.

Comunicatul emis de către DIICOT ne mai arată faptul că persoane cunoscute cu trecut caracterizat de infracțiuni, funcționari din cadrul unei instituții publice, oameni cunoscuți dar și persoane de afaceri s-au alăturat anturajului persoanelor care se ocupau de planificarea și menținerea clubului, conform cercetărilor realizate.

Se pare că printre persoanele inculpate arestate prevenit se află Răducanu Vasile poreclit „Vajenie”,  Scutaru Marius dar și un ofițer din cadrul IPJ Bacău.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata