Elizabeth Holmes se prezintă marți la închisoarea din Texas

De Jurnalul Național Justiţie Sănătate 166 citiri
3 min citire
Cei doi copii ai lor, William și Invicta, vor putea să conducă apeluri video cu doamna Holmes și să o viziteze în weekend și în sărbătorile federale. Apelurile telefonice sunt limitate la 15 minute fiecare, cu un total de 300 de minute pe lună.

La FPC Bryan, doamna Holmes, cunoscută pentru că poartă guler negru pentru a-l imita pe Steve Jobs în timp ce rulează Theranos și, în timpul procesului ei, va purta tocuri sport, rochii teaca și o geantă pentru scutece, va purta pantaloni kaki și cămăși în verde pastel, eliberați de închisoare. gri sau alb cu pantofi de atletism care nu trebuie să depășească 100 USD.

Ea nu va avea acces la internet, dar poate cumpăra un radio (31,75 USD) sau un player MP3 (88,40 USD) de la comisar. Toată muzica trebuie să fie „non-explicită”, conform manualului închisorii.

FPC Bryan oferă activități de agrement, inclusiv programe muzicale, „jocuri de masă” și filme, conform manualului său. Sunt disponibile arte și meșteșuguri, inclusiv mărgele, tricotat, artă pe hârtie, croșetat și ceramică. Un ac de croșetat costă 1,30 USD, iar firul este de 3,55 USD la comisarul lui FPC Bryan, conform manualului.

Deținuților li se permite să acceseze un „pavilion de curte de recreere” în aer liber, dar trebuie să se întoarcă în căminele lor pentru numărarea capului care are loc de cinci ori la fiecare 24 de ore.

Contrafacerea sau falsificarea documentelor și desfășurarea unei afaceri sunt împotriva regulilor. Doamna Holmes a recunoscut că a falsificat rapoartele farmaceutice pentru a solicita investitori în timp ce depunea mărturie în procesul ei.

Alți deținuți din lagărul de prizonieri includ Jen Shah, o vedetă din „Real Housewives of Salt Lake City”, care ispășește o pedeapsă de cinci ani și jumătate pentru fraudă electronică legată de telemarketing. Într-o postare pe blog din martie despre primele zile de închisoare, doamna Shah a descris dificultățile în operarea sistemului telefonic, care folosește numere de cont și a remarcat că nu mulți oameni au fost drăguți. Micul dejun a fost fulgi de ovăz instant, un măr și o felie de pâine de grâu cu jeleu, a scris ea.

Sursa – www.nytimes.com