Funcţia de director general cu experienţă este căutată de Societatea Naţională a Sării

În prezent, Societatea Naţională a Sării (Salrom) caută un director general cu experienţă, pentru a conduce societatea, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

„Eşti motivat pentru o astfel de provocare, dacă poţi să creezi şi să implementezi viziunea şi misiunea societăţii, poţi să conduci procesul de dezvoltare şi implementare a strategiei societăţii, accepţi strânsa colaborare cu Consiliul de Administraţie, poţi să evaluezi performanţa societăţii în atingerea obiectivelor, poţi să supervizezi operaţiunile societăţii în concordanţă cu planurile strategice, poţi să creezi o organizaţie care să crească şi să valorizeze înalta performanţă, atunci, te rugăm să ne trimiţi un CV şi să ne explici de ce trebuie să te alegem”, scrie în anunţul companiei de recrutare.

Pentru această funcţie, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: studii superioare economice sau tehnice, experienţă de cel puţin 10 ani pe o poziţie similară în organizaţii complexe, experienţă în recrutarea, construirea şi dezvoltarea echipei de directori, nivel de leadership cu obţinere de rezultate cuantificabile prin directorii din subordine, iar deţinerea unui master în business administration (MBA) constituie un avantaj.

În contextul dat, candidaturile se pot depune până pe 2 iunie, ora 24.00.

În data de 29 martie 2021, AGA Salrom a hotărât schimbarea foştilor membrilor ai CA. Criteriul de selecţie avut în vedere a fost expertiza profesională a candidaţilor corelată cu nevoile şi strategia de dezvoltare a companiei. Profilele au fost selecţionate din baza de CV-uri primită ca urmare a apelului făcut de MEAT către asociaţiile profesionale sau de ramură.

Actualii membri numiţi în CA sunt: Dragoş Oancea – cu experienţă în domeniul resurselor umane şi licenţiat în inginerie chimică; Alina Prahoveanu – prezintă calificări în domeniul financiar, audit şi control intern fiind manager de audit la o reputabilă firmă de audit şi assurance şi a realizat lucrări de audit financiar pentru societăţi din domeniul minier şi al industriei metalurgice din România, dar şi din alte ţări; Ervin Robert Medves – este specialist în domeniul exploatărilor miniere şi ofesor la facultatea de geologie şi geofizică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata