Gheorghe Dincă și-ar putea afla astăzi sentința

Gheorghe Dincă și-ar putea afla sentința, miercuri, pentru dosarul Caracal în care este acuzat de omor, trafic de persoane și viol.

Astfel că, anunțarea sentinței în cazul Caracal este așteptată în jurul orei 14. Rudele celor 2 victime – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu – și avocatul Aurel Moldovan, apărătorul familiei Măceșanu au făcut solicitare ca sentința să fie pronunțată în sală și așteaptă decizia magistraților.

Mai mult decât atât, pronunțarea în dosarul Caracal a fost amânată de trei ori până în acest moment.

În plus, procurorii au cerut pedeapsa maximă de 30 de ani pentru Gheorghe Dincă, iar pentru Ștefan Risipițeanu, judecat pe fond, acuzat de viol, s-a cerut o condamnare de 12 ani.

Gheorghe Dincă speră să scape de o parte dintre acuzații, spunând că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și că acestea au fost luate din casa sa de persoane necunoscute.

Avocatul familiei Măceșanu a cerut ca Gheorghe Dincă să fie achitat pentru acuzația de omor, spunând că nu există suficiente probe care să ateste că victimele nu mai sunt în viață. Într-o asemenea situație, certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu ar fi anulat, iar căutările vor fi reluate.

Procesul a fost finalizat în data de 16 iunie 2022, iar Gheorghe Dincă își așteaptă sentința în Penitenciarul Craiova.

Sursa: stirileprotv.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata