Intrebari esentiale pentru fotograful de nunta

In momentul in care mergeti la o intalnire cu fotograful pentru a discuta detaliile nuntii si a stabili daca este sau nu fotograful care va fi cu voi in ziua nunti trebuie sa aveti pregatita o lista cu intrebari cheie, pentru a lamuri orice problema.

Fotografiile pe care le veti primi sunt amintirile fizice care va vor ramane de la acest moment special, astfel ca trebuie sa fiti multumiti de ele si de serviciile complete oferite de fotograf.

 1. Aveti un stil de fotografiere propriu sau va adaptati in functie de cerintele clientilor? Aceasta intrebare va va ajuta sa va dati seama daca sunteti pe acceasi lungime de unda, daca viziunea voastra asupra pozelor si a albumului de nunta coincide cu a lui sau daca va fi respectata.
 1. Care este experienta dvs. ca fotograf de nunti? Raspunsul la aceasta intrebare va va forma o parere pertinenta despre experienta lui si despre serviciile pe care vi le va oferi.
 2. Ne puteti arata exemple din munca dvs. ca fotograf de nunta? Afland raspunsul la aceasta intrebare si vizionand diverse albume, poze va veti putea imagina cum ar arata pozele voastre, veti putea observa calitatea pozelor.
 3. Ati mai facut poze in locul in care ne vom casatori? In cazul in care fotograful a mai tinut sedintele foto in restaurantul in care veti petrece, la biserica in care va veti cununa sau in locul in care doriti sa faceti sesiunea voastra foto, atunci va poate povesti despre acea experienta, va poate face sugestii de care puteti tine cont sau nu.
 4. Puteti monta si cabina foto? Oferiti si alte servicii gen marturii, foto – magneti cu invitatii/contra-cost sau incluse in pret?
 1. Puteti aduce la nunta un al doilea fotograf sau un asistent?
 1. Cate ore puteti sta la nunta pentru a face poze? Este bine sa stiti daca este disponibil pentru toata durata nuntii, eventual de cand incep pregatirile pana se taie tortul.
 2. Cat dureaza pana ne veti livra pozele/albumul foto? Ne oferiti un DVD care sa contina tot materialul fotografic? Presupune un cost suplimentar? Este o intrebare importanta, caci dupa nunta veti fi foarte nerabdatori sa vedeti si pozele.
 3. Cate fotografii va contine albumul foto?
 4. Puteti face o sedinta foto dupa nunta/ Trash the dress? Daca doriti o astfel de sedinta, intrebati daca o poate face si ce costuri implica.
 5. Oferiti si servicii video sau puteti face recomandari in acest sens?

Intrebati si iar intrebati pana va veti face o imagine clara asupra tuturor aspectelor legate de acest subiect si apoi decideti daca persoana cu care ati discutat v-a inspirat si va fi fotograful vostru.

Pentru a vizualiza o baza de date completa cu fotografi de nunta intrati pe 23h Events am pregatit pentru voi o experienta nemaintalnita. Avem galerie foto, video, preturi actualizate si multe altele viziteaza acum portalul 23h.ro

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata