Kaufland dă lovitura cu oferta toamnei, prin campania „Pregătit pentru şcoală”

De Jurnalul Național Actuale Companii 145 citiri
3 min citire
 

Kaufland dă lovitura cu oferta toamnei! Sunt reduceri substanţiale, părinţii vor da năvală în magazine, pentru că se lansează noua campanie de toamnă, ”Pregătit pentru școală”. Când demarează campania, vedeți în articolul de mai jos.

Kaufland a început promoția Pregătit pentru școală

Începând de astăzi, 30 august 2023, Kaufland lansează campania ”Pregătit pentru școală” în vederea pregătirii pentru noul an școlar, care începe pe data de 11 septembrie. Astfel, clienții pot găsi în magazinele Kaufland din toată țara o gamă largă de rechizite, haine și jucării destinate elevilor.

În contextul financiar, Kaufland oferă o reducere de 25% la toată gama de rechizite și papetărie, valabilă pentru toți clienții în săptămâna 06-12 septembrie. Reducerea se va aplica suplimentar prețurilor promoționale din săptămâna de referință.

Kaufland promite prețuri accesibile

Astfel, ”Kaufland revine și anul acesta cu prețuri accesibile, care demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a-și adapta ofertele de preț în avantajul bugetelor clienților săi. Astfel, părinții pot beneficia de reduceri de până la 50% la rechizitele necesare pentru un an școlar de succes”, anunță retailerulul german.

De asemenea, în cadrul campaniei ”Pregătit pentru școală” de la Kaufland, sunt incluse și diferite modele de ghiozdane și accesorii pentru organizarea materialelor școlare.

În plus, în afară de rechizite, părinții și elevii pot găsi la Kaufland o selecție de articole vestimentare pentru școlari, preșcolari și bebeluși care include bluze, body-uri, tricouri, cardigane, fuste, pantaloni și pantofi din materiale de calitate.

În această ofertă a Kaufland, sunt incluse și accesorii și mobilier pentru birou și de diferite jocuri educative, dar și jucării pentru cei mici.â

Produse de marcă proprie

Printre articolele care fac parte din campania Kaufland, se numără și  produsele de marcă proprie Talentus®. Astfel, de la caiete și până la pensule și acuarele, produsele sunt create  în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător, stimulează creativitatea elevilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile.

Aşadar, ”Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro”, mai anunță retailerul german.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,