Leroy Merlin a deschis vineri, la Târgovişte, cel de-al 19-lea magazin din România

Retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, Leroy Merlin a deschis vineri, cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgovişte, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Astfel, în magazinul Leroy Merlin Târgovişte, clienţii vor avea acces la o ofertă diversificată de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcţii, produse pentru grădină, decoraţiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluţii pentru proiecte de casă (băi şi bucătării) şi multe altele. De asemenea, aceştia vor putea beneficia şi de alte servicii utile în cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

„Începând din 14 mai, îi aşteptăm pe toţi dâmboviţenii şi nu numai în noul magazin Leroy Merlin din Târgovişte să descopere şi să se bucure de toate produsele din ofertă şi serviciile pe care noi le punem la dispoziţia lor. Prin soluţiile noastre alternative de cumpărare <rezervă şi=”” ridică=””>, <comandă telefonică=””>sau <comandă online=””>ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă de cumpărături omnicanal eficientă. Prezenţa noastră în oraşul Târgovişte marchează deschiderea celui de-al 19-lea magazin, în cel de-al 14-lea oraş din România şi este un nou pas în strategia noastră de dezvoltare a reţelei Leroy Merlin pe piaţa locală”, a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Din punct de vedere al extinderilor,  noul magazin se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 10.000 metri pătraţi, dintre care aproximativ 2.000 metri pătraţi sunt alocaţi sectorului de materiale pentru construcţii şi 500 metri pătraţi sectorului dedicat produselor pentru grădină, şi are peste 100 de angajaţi. Magazinul dispune şi de un număr de 264 de locuri de parcare, precizează reprezentanţii retailer-ului.

Aşadar, Leroy Merlin este liderul european al pieţei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. Compania deţine 800 de magazine în 15 ţări din Europa, Asia, Africa şi America de Sud. În România funcţionează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajaţi în 14 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Oradea şi Târgovişte. </comandă></comandă></rezervă>

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata