Logh Induatrial Furniture: Stoc variat de rafturi second hand, disponibil acum pentru doritori

De Jurnalul Național Actuale Companii 83 citiri
3 min citire
 

În prezent, Logh Industrial Furniture vă prezintă o oportunitate unică: un stoc variat de rafturi second-hand, disponibil acum pentru toți cei care caută soluții de depozitare eficiente, economice și sustenabile.

În gama sa de produse include: de la rafturi pentru paleti, rafturi cu role, sisteme multi-etajate și rafturi cantilever, până la soluții specializate pentru manipularea umerașelor.

Aceste rafturi second-hand sunt ideale pentru diverse industrii și domenii, oferind o alternativă cost-eficientă și sustenabilă pentru organizarea spațiilor de depozitare.

Funcționalitatea specifică fiecărui tip de raft:

● Rafturi pentru Paleți: Ideale pentru depozitarea eficientă a mărfurilor grele, aceste rafturi oferă acces ușor și organizare rapidă

● Rafturi cu Role: Perfecte pentru articole care necesită manipulare frecventă, aceste rafturi facilitează mobilitatea și deplasarea bunurilor.

● Sisteme Multi-Etajate: Rafturile etajate maximizează utilizarea spațiului vertical, oferind o soluție excelentă pentru spațiile mai mici

● Rafturi Metalice cu Polițe: Rezistente, aceste rafturi sunt ideale pentru o gamă largă de produse.

● Rafturi Cantilever: Special concepute pentru depozitarea pe orizontală a materialelor lungi și voluminoase

● Rafturi Mezzanine: Rafturile etajate sau mezzanine, sunt soluții ideale pentru maximizarea spațiilor de depozitare prin utilizarea eficientă a spațiului vertical.

● Rafturi Drive-In: Optimizează spațiul și permite depozitarea densă, fiind ideale pentru articole voluminoase.

În prezent, aceste rafturi second hand sunt disponibile atât pentru vânzare, cât și pentru închiriere, permițând clienților să aleagă soluția cea mai potrivită nevoilor și bugetului lor.

În contextul competitiv, cu o istorie de peste 25 de ani în industria de depozitare pe piața italiană și un portofoliu bogat de clienți mulțumiți din diverse domenii, Logh Industrial Furniture s-a impus ca lider în acest sector. Prin combinarea cunoștințelor tehnice avansate cu o atitudine orientată spre client, echipa Logh Industrial Furniture oferă servicii de înaltă calitate, promptitudine și profesionalism, astfel:

❖ Soluții personalizate: fiecare proiect este unic. Suntem aici pentru a satisface cerințele clienților, în funcție de greutate, înălțime și alte indicații, cu scopul de a obține optimizare perfectă a spațiului lor de depozitare.

❖ Consultanță și întreținere: nu doar furnizăm echipamente de depozitare, ci oferim și servicii de consultanță și întreținere pentru asigurarea unei funcționări optime pe termen lung.

❖ Adaptabilitate și versatilitate: produsele noastre se potrivesc oricărei nevoi, îmbunătățind eficiența și gestiunea spațiilor de depozitare.

❖ Montare profesională: echipa noastră de specialiști este gata să asigure instalarea profesionistă și sigură a echipamentelor achiziționate.

❖ Prețul produselor se va stabili în funcție de specificațiile proiectului, iar pentru montare, specialiștii noștri sunt mereu disponibili să asigure o implementare eficientă, sigură și rapidă

Aşadar, optând pentru rafturile second-hand, nu doar economisești timp, dar și contribui la sustenabilitate. Acesta este un pas important către un viitor mai verde și mai responsabil.

Sursa – www.antena3.ro