O tânără ce locuia în America și-a însușit peste 275.000 de dolari. Impostoarea a vrut doar să fie în lumea oamenilor luxoși

0

O fată în vârstă de 28 de ani și-a trăit visul pe care l-a avut dintotdeauna. Și-a creat o viață luxoasă având o avere de peste 60 de milioane de dolari. A trăit ca un adevărat star, a întâlnit celebrități și a avut tot ce i-a poftit inima, însă, niciun ban pe care l-a folosit nu i-a aparținut vreodată.

O cheamă Anna Sorokin și este acuzată în New York pentru escrocherie după ce a afirmat faptul că și-a însușit peste 275.000 de dolari. Suma imensă de bani a fost adunată de la prieteni, hoteluri și bănci pentru a avea cea mai luxoasă viață.

Tânăra și-a permis să stea în cele mai opulente hoteluri și apartamente din marele New York, însă în realitate nu și le putea permite. Ulterior, Anna i-a promis unei prietene că îi va face cadou o vacanță în Maroc unde absolut tot ce vor cheltui va plăti, însă, a lăsat-o pe biata femeie cu o factură încă neachitată de 62.000 de dolari. A realizat nenumărate escrocherii printre care falsificarea unor bancnote pentru a obține un împrumut de 22 milioane de dolari.

În momentul în care femeia a fost arestată în anul 2017, procurorul Catherine McCow a explicat că: „Schema sa generală a fost aceea de a pretinde că este o moștenitoare germană, cu aproximativ 60 de milioane de dolari în fonduri deținute în străinătate. S-a născut în Rusia și nu are nici un cent pentru numele ei, după cum a rezultat ancheta efectuată.”

Avocata tinerei a declarat miercuri în ziua în care s-a deschis procesul că Anna nu a vrut niciodată să săvârșească o infracțiune și a pus accentul pe faptul că „ea a fost ușor sedusă de strălucire și glamour” după ce a realizat că bogația i-a deschis atâtea căi spre celebritate și o viață luxoasă.

„Anna a trebuit să-şi falsifice viaţa până în momentul în care chiar a devenit credibilă”a mai explicat avocatul acesteia.

Tânăra este acum sub arest și prezintă riscul de a fi deportată în Germania deoarece și-a depășit viza, chiar dacă rezultatul procesului va fi unul bun.

Chiar și așa, povestea Annei are șanse să fie transformată într-un film. Creatorea serialului ” Anatomia lui Grey” s-a declarat impresionată de această poveste și vrea să o transforme într-un film.

Sursa: observator.tv

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata