Ofertă leasing auto și aprobare rapidă, alege direct din parcul nostru auto

De Continut Sponsorizat Auto Publicitate 155 citiri
7 min citire
destul de mare pe care nu toți și-o pot permite. Tocmai din acest motiv, mulți oameni apelează la achiziționarea unei mașini rulate deoarece este o acțiune care poate veni la pachet cu diverse beneficii.

 

Preț de achiziție mai mic

Acest lucru este un fapt normal. Mașinile rulate sunt exponențial mai accesibile decât cele noi, cumpărate dintr-o reprezentanță. Deci, dacă doriți să economisiți câteva mii importanta de Euro, căutați modelul preferat de mașină second hand și puteți beneficia de aceleași facilitați precum în cazul unei mașini noi.

 

Investiție inteligentă și cu pierderi minime

Fiecare mașînă nouă își pierde parte din valoare de îndată ce a ieșit din reprezentanță. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că mașinile noi continuă să piardă din valoare la un nivel ridicat în special în primul an de viață, uneori chiar și 40%. O mașină uzată s-a depreciat într-un ritm mult mai lent după acea perioadă de un an, așa că ați putea argumenta că o mașină uzată este o investiție mult mai bună decât una nouă. Daca veți achiziționa o mașină nouă și după 3 ani veți dori să o vindeți, veți pierde mai mulți bani decât în situația în care ați achiziționat o mașină second hand și după tot aceeași perioadă v-ați decis că este momentul să o vindeți.

 

Cheltuieli generale mai mici

În cazul unei mașini noi, dacă doriți să păstrați garanția oferită de producător, este esențial să realizati toate reviziile sau eventuale reparații, în reprezentanță. În acest caz, costurile sunt unele de reprezentanță, deci sunt destul de mari. Daca veți opta pentru o mașină rulată, atunci nu mai sunteți obligați să apelați la reprezentanțe, ci puteți alege un service multimarca care prestează servicii de aceeași calitate dar mult mai avantajoase. În plus, tot la capitolul cheltuieli suplimentare în cazul unui autoturism nou, putem exemplifica inclusiv asigurarea CASCO. În ceea ce privește mașinile second hand, în funcție de vârstă, se poate face o astfel de asigurare. Deoarece atunci când vorbim despre o mașină nouă, vorbim despre o mașină impecabilă din toate punctele de vedere, suntem tentați și atrași să încheiem o poliță de asigurare CASCO, deci vorbim despre o cheltuială în plus. Pe când în cazul unei mașini rulate, asigurarea CASCO nu mai reprezintă un “must have” având în vedere faptul că deja avem uzură vizibilă, fapt pentru care, putem să trecem cu vederea acest tip de asigurare și să realizăm o economie.

 

Există garanție și pentru autoturismele second hand

Una dintre cele mai frecvente întrebări despre cumpărarea unei mașini second hand este despre garanție. Multe mașini second hand sunt încă în garanție din fabrică, dacă sunt relativ noi. Dar pe lângă această posibilitate, există o mulțime de dealeri auto de mașini second hand care pun la dispoziția clienților garanție care în general este de un an. Cu siguranță că dacă veți apela la un dealer serios în ceea ce privește comercializarea de mașini rulate, puteți beneficia de această garanție.

 

Opțiuni multiple

Configurarea unui autoturism nou cu tot felul de opțiuni suplimentare, poate crește extrem de mult prețul. Pentru o mașină rulată, având în vedere faptul că puteți cumpăra mașini care sunt relativ noi și care deja au trecut printr-o depreciere considerabilă, chiar dacă nu o veți putea configura dumneavoastră, puteți căuta un model care este extrem de bine dotat, fără a depăși bugetul pe care îl aveți disponibil.

 

Posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte variată de autoturisme

Pentru că discutam despre mașini second hand, discutăm despre mașini care este posibil să nu mai fie în producție. Acestul lucru înseamnă că, aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă mult mai variată de autoturisme, fapt care este cu adevărat avantajos în special daca sunteți căutarea unei mașini care nu se mai fabrică, ori în căutarea unei mașini care nu a fost concepută pentru piața europeană.

Acestea reprezintă câteva dintre cele mai importante benficii ale ideii de a achiziționa un autoturism second hand. În plus, puteți găsi o ideală oferta leasing auto si aprobare rapida, alege direct din parcul nostru auto, totul fiind ușor accesibil la numai un simplu click distanță, având posibilitatea de a beneficia atât de avantaje importante precum cele enumerate anterior, cât și de un preț foarte avantajos. În plus, discutăm numai despre autoturisme atent verificate și cu istoric la zi, toate informațiile fiind disponibile pentru client, astfel încât să poată cunoaște cu exactitate ce cumpără.

 

Un autoturism, indiferent că este nou sau second hand, indiferent că are un preț de 2000 de Euro, 12000 de Euro, 22000 de Euro și așa mai departe, în funcție de suma disponibilă a fiecărei persoane în parte, discutăm despre o investiție destul de serioasă care nu se poate face în fiecare zi.

 

Apelând la profesioniștii de la Auto-leasing.ro, puteți dormi liniștiți noaptea știind că ați investit inteligent într-un autoturism sigur, indiferent că veți dori să cumpărați cu banii jos sau apelați la serviciile de leasing. Serviciile de leasing sunt extrem de importante pentru acele persoane care nu dispun de toată suma necesară astfel încât să-și cumpere mașina dorită. Tocmai din acest motiv, aceste persoane trebuie să apeleze la cei de la Auto-leasing.ro, deoarece aici sunt disponibile cele mai bune și avantajoase condiții de leasing, prin intermediul unor parteneri consacrați în domeniu: TIRIAC Leasing, BCR Leasing, UNICREDIT Leasing, IMPULS Leasing, RAIFFEISEN Leasing și IDEA Leasing.

 

Sunteți invitați să accesați site-ul celor de la Auto-leasing.ro, unde vă sunt puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie, inclusiv o gamă extrem de variată de autoturisme rulate care vă sunt prezentate cu toate informațiile necesare.