Patronul Christian Tour, intenţionează să cumpere o nouă agenție de turism

De Jurnalul Național Actuale Companii 453 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Pentru românii pasionați de sejururi turistice, numele Christian Tour este unul extrem de cunoscut. Dar, puțină lume știe, de fapt, cine este patronul Christian Tour. În piață umblă zvonul că milionarul va cumpăra o nouă agenție de turism.

Christian Tour, una din cele mai importante agenții de turism din România

La câțiva ani de la evenimentele din Decembrie 1989, mai exact în 1998, apărea pe piață o agenție de turism care va deveni în tr-un timp record una care va da trendul în turismul local dar și internațional.

Având misiunea de a crea ”cele mai frumoase amintiri” pentru cei care și-au planificat sejururi turistice, din 1998 și până în prezent, Christian Tour și-a stabilit locul în piață.

Plecând de ideea că ”Oricine are dreptul la vacanță și relaxare la un cost pe care și-l poate permite.”, în cei 25 de ani de activitate, touropertorul a avut cele mai multe oferte turistice din piață, la concurență directă cu o altă mare agenție de turism, Paralela 45.

Cine este patronul Christian Tour

Dar, în spatele acestui proiect de anvergură a stat, și stă și astăzi, Cristian Pandel care, alături de fratele său, Marius Pandel, a reușit să creeze un adevărat imperiu. De altfel cei doi sunt proprietarii companiei Memeto Group, care mai deține și agenția TUI Travel Center, Memento Holidays, Memento Bus, Animawings, Memex, Yuga, FDA, Biotic Pharma și Memento Green.

Cristian Pandel, proprietarul grupului

În opinia sa, ”La Christian Tour, credem în puterea recunoștinței pentru o treabă bine făcută, de la un sincer bravo pentru fiecare realizare, oricât de mică, până la recompense materiale pentru fiecare angajat, nou sau vechi.”, mai spune Cristian Pandel, proprietarul grupului.

Din datele furnizate de Profit.ro, Christian Tour Holding deține la acest moment 55 de agenții pe întreg teritoriul României, iar din acest total 20 au fost deschise doar în 2023.

Cristian Pandel a cumpărat o nouă agenție de turism

Aceeași publicație citată mai anunță că, recent, Cristian Pandel a cumpărat o nouă agenție de turism, și anume Travel Plaza din Bacău, companie fondată în 2009, aparținând unui antreprenor local, Cătălin Hazaparu.

Concret, Christian Tour Holding a achiziționat pachertul de 51% din Travel Plaza, iar actualul proprietar va rămâne cu un procent de 49% din acțiunile Travel Plaza.

În afirmaţiile sale, ”Cu bucurie vă aducem la cunoștință că Christian Holding a achiziționat pachetul majoritar Travel Plaza, deținând acum 51% din companie.

Această asociere reprezintă un impuls semnificativ pentru Travel Plaza, consolidându-și poziția și devenind o forță și mai robustă în industrie.

Asocierea cu Christian Holding nu este doar un pas către viitor, ci și o promisiune că Travel Plaza va continua să ofere servicii de calitate, inovatoare și orientate către nevoile clienților noștri”, a declarat, pentru Profit.ro, Cătălin Hazaparu, fondatorul Travel Plaza.

Cu această achiziție, așa cum menționam anterior, grupul are 55 de agenții, iar Cristian Pandel mai spune că are în plan o extindere pentru ”rețeaua de agenții Travel Plaza, în viitorul apropiat”.

Sursa – playtech.ro