Pentru realizarea studiului de fezabilitate la autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni, au fost depuse trei oferte

0 226

Trei agenţi economici au depus oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar construcţiei autostrăzii Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Procedura de depunere a ofertelor a avut loc miercuri, 25 noiembrie 2020, iar până la termenul-limită s-au înscris următoarele societăţi: Consitrans SRL, Asocierea SC Aduro Impex SRL – 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.p.A. şi Asocierea SWS Engineering S.P.A. – Metrans Engineering SRL.

Valoarea totală contractului este estimată în intervalul 62,091 milioane lei – 73.370.700 lei, fără TVA.

În contextul proiectului, durata contractului este de 25 de luni de la data de derulare a condiţiilor impuse, astfel: completarea/actualizarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate – perioadă de 12 luni, Proiect Tehnic de Execuţie (inclusiv DDE) – timp de 10 luni şi Asistenţă Tehnică pentru obţinerea finanţării şi pentru contractarea execuţiei lucrărilor – interval de 3 luni.

CNAIR precizează că analiza ofertelor va fi realizată de Comisia de evaluare, în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata