Plantele care atrag norocul şi banii, pe care trebuie să le ai în casă în luna iunie?

6 min citire

Inrolare trafic.ro
Trebuie să recunoaștem un lucru, și anume că toți suntem într-o căutare constantă a bunăstării și a prosperității. Așa se face că pentru asta, În practicaFeng Shui, vorbim azi despre plantele pe care trebuie să le ai în casă în luna iunie, și care atrag norocul și banii.

Aceste plante joacă un rol important în casa ta!

Când vorbim de practica Feng Shui, știm că are anumite percepte și elemente care ne pot ajuta, de cele mai multe ori, în anumite situații.

În cazul acestor plante, spun cei care se ocupă cu această artă, aceste plante sunt bune, nu numai pentru frumusețea și capacitatea lor de a purifica aerul, ci și pentru conotațiile lor simbolice, pentru că aduc noroc și belșug în casă. Cu alte cuvinte, este bine să le ții aproape mereu.

Mai mult, în multe culturi, anumite plante sunt asociate cu norocul și abundența economică a familiei.

Care sunt plantele pe care trebuie să le ai în casă în luna iunie

Cu toții ne dorim să ducem o viață fără grija zilei de mâine, într-un confort material și chiar psihic, echilibrat. O modalitate în a ajunge la acest desiderat, conform Feng Shui, este cu ajutorul unor anumite plante pe care trebuie să le ai în casă în luna iunie, și care atrag norocul și banii. iată care sunt acestea:

Planta de bani

Cunoscută popular sub numele de „planta banilor”, Pilea Peperomioides este o alegere evidentă pentru cei care caută să atragă prosperitatea. Originară din China, aceasta este renumită pentru frunzele sale rotunde și strălucitoare, care seamănă cu monedele. Potrivit tradiției, acestea sunt plantele norocului, iar plasarea lor în casă ajută la atragerea abundenței financiare și a norocului.

Această plantă este ușor de îngrijit, ceea ce o face perfectă pentru cei care nu au prea mult timp pentru întreținere. Are nevoie de lumină indirectă și de udare moderată, lăsând substratul să se usuce între udări. În plus, este cunoscută ca fiind o plantă cu creștere rapidă, ceea ce poate simboliza sosirea rapidă a unor vești financiare bune.

Planta de jad

Planta de jad este o altă suculentă apreciată pentru capacitatea sa de a atrage norocul și bogăția. Porecla sa de „plantă de bani” provine de la forma frunzelor sale, care amintesc de mici monede de jad. În Feng Shui, se crede că a avea o plantă de jad în casă sau la birou ajută ca să atragi banii și norocul.

Această suculentă este extrem de rezistentă și ușor de îngrijit. Preferă lumina puternică și necesită o udare minimă, fiind ideală pentru cei care pot uita să își ude plantele ocazional. Amplasarea ei lângă intrarea în casă sau în colțul de sud-est al sufrageriei poate spori și mai mult capacitatea ei de a atrage norocul.

Bambusul norocos

Bambusul norocos, sau dracaena sanderiana, este o plantă populară în practica Feng Shui datorită asocierii sale cu faptul că atrag bani. Este adesea dăruit ca simbol al norocului, iar structura sa simplă, dar elegantă, poate îmbunătăți estetica oricărei case.

Pentru a-i maximiza beneficiile, este recomandat să o așezați în colțul de sud-est al casei, care este cunoscut ca „zona banilor” în această filozofie chineză. Această plantă este ușor de întreținut, poate crește atât în apă, cât și în sol, și preferă lumina indirectă. Este important să păstrați apa curată și să o schimbați săptămânal, dacă crește în apă, pentru a asigura o creștere sănătoasă.

Busuioc

Pe lângă faptul că este o plantă culinară esențială, busuiocul este cunoscut și pentru faptul că face parte din categoria plantelor care atrag banii şi norocul. În multe culturi, se crede că aduce noroc, protecție și prosperitate celor care îl cultivă acasă. În India, de exemplu, este considerat sacru și este folosit în ritualuri și ceremonii pentru a atrage abundența.

Busuiocul are nevoie de lumina directă a soarelui și de udare regulată, ceea ce îl face ideal pentru a fi plasat într-o fereastră însorită. Aroma sa proaspătă nu numai că va îmbunătăți ambianța casei tale, dar poate atrage și vibrații pozitive și energii de prosperitate.

Levănțica

Lăvanda este cunoscută pentru numeroasele sale beneficii, de la proprietăți calmante până la capacitatea de a atrage prosperitatea și sporul în casa ta. În tradiția populară, se spune că prezența ei în casă promovează pacea, armonia și prosperitatea. În plus, parfumul său relaxant poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Pentru a îngriji lavanda, este important să îi oferiți lumină directă a soarelui și o udare moderată. Plasarea buchetelor din această plantă proaspătă sau uscată în diferite zone ale casei nu numai că vă va înfrumuseța spațiul, dar va atrage și energii pozitive și prosperitate.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,