Porsche Finance Group România lansează o ofertă financiară completă pentru soluţiile de mobilitate electrică

99

Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de finanţare asigurare şi întreţinere auto din România, lansează o gamă completă de produse dedicate susţinerii mobilităţii electrice, sub marca e2go, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

În contextul ofertelor, pachetul de servicii oferit clienţilor de autovehicule distribuite prin reţeaua de distribuitori Porsche România include opţiuni de finanţare pentru achiziţia de maşini electrice sau hibrid plug-in, soluţii speciale de asigurare, service sau întreţinere. De asemenea, clienţii pot asocia vehiculului electric finanţat şi o staţie de încărcare auto de uz casnic.

Din punct de vedere financiar, persoanele care optează pentru soluţii de mobilitate electrică beneficiază de scutire la plata impozitului auto (reducere de 50% pentru maşinile hibrid) şi de eco tichete prin programul Rabla Plus în valoare de 45.000 de lei pentru achiziţia de maşini 100% electrice şi de 20.000 de lei pentru autoturisme noi hibrid Plug-in. În plus, costurile de alimentare sunt la valori minime, iar impactul asupra mediului în timpul funcţionării poate fi redus la zero.

„Trecerea la mobilitatea electrică înseamnă mai mult decât cumpărarea unei maşini. Am creat o ofertă completă pentru a răspunde unor nevoi specifice de finanţare, atât a maşinii cât şi a staţiilor de încărcare de uz casnic pentru modelele electrice sau hibrid. Am gândit produse de asigurare şi mentenanţă speciale, atât pentru persoanele fizice, cât şi cele juridice”, a declarat David Gedlicka, CEO al Porsche Finance Group România.

În momentul de faţă, achiziţia unei maşini electrice prin Porsche Finance Group România se poate face prin oricare dintre produsele financiare disponibile: credit auto, Leasing Financiar Clasic, Perfect Leasing şi Leasing Operaţional.

În cadrul pachetului e2Go cuprinde şi soluţia eSERVICE, pentru întreţinerea modelelor electrice. Acesta acoperă intervenţii, verificări şi inspecţii pentru modele de acest tip.

Clienţii pot opta ca, împreună cu autovehiculul electric, să cumpere, direct de la distribuitor, şi staţii de încărcare de uz casnic, utile când staţionarea la staţii dedicate din proximitate nu este posibilă.

Aşadar, Porsche Finance Group este furnizorul de soluţii complete şi eficiente de mobilitate pentru clienţii mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata