Poşta Română deschide o nouă rută poştală rutieră

Foto: digi24.ro
0

Bucureşti – Milano este noua rută rutieră pe care Poşta Română şi-a extins, la nivel european, rută pe care tocmai a inaugurat-o, a informat miercuri compania.

Într-un comunicat al Poştei Române se precizează că noua rută va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Italia şi destinaţie România. Primul transport efectuat cu maşina Poştei Române a ajuns, deja, spre Milano încărcat cu peste o tonă de trimiteri poştale.

În prezent, “Situaţia fără precedent care a bulversat societatea anul acesta iar, pe lângă alte restricţii, au fost închise aeroporturile şi au apărut, astfel, întârzieri necontrolabile, ne-a obligat să găsim soluţii alternative de transport pentru a putea livra la destinaţie trimiterile clienţilor Poştei Române. Aşa am decis înfiinţarea unei noi curse auto pe ruta Bucureşti – Milano şi retur. Ne dorim, în felul acesta, să ne putem duce la îndeplinire misiunea noastră, aceea de a crea punţi între oameni”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al companiei, citat în comunicat.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata