Principala prioritate a municipiului Slatina este atragerea fondurilor europene

Foto: realitateaoltului.ro
0 8

După depunerea jurământului de învestire în funcţie, primarul municipiului, social-democratul Emil Moţ a anunţat că principala direcţie vizată de Primăria Slatina în următorii patru ani va fi atragerea de noi fonduri europene.
„Vom continua să investim în Slatina, să investim în judeţul Olt, vom continua să ducem acest oraş unde este locul lui, un oraş european. La Slatina, de un an am început cele mai mari proiecte, 14 proiecte pe fonduri europene, este o muncă pe care noi, la Primărie, am făcut-o de trei ani şi care din momentul acesta începe să se concretizeze, adică şi slătinenii vor vedea, exact, în teren, ce am făcut noi trei ani. Avem multe proiecte în lucru, multe lucruri pe care noi le vom face în următorii ani şi principala direcţie va fi atragerea de noi fonduri europene”, a declarat primarul municipiului Slatina, Emil Moţ.

În contextul de administraţie, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a punctat, la finalul ceremoniei de constituire a Consiliului Local Slatina şi de învestire în funcţie a primarului municipiului, că după implementarea proiectelor începute în ultimii trei ani în municipiul reşedinţă de judeţ, se va putea vorbi de conceptul de smart city.

„Sunt convins că toate proiectele pe care domnul primar le-a început în primul mandat (…) toate cele pe fonduri europene, după ce vor fi implementate, putem vorbi la Slatina de conceptul de smart city. Slătinenii s-au obişnuit, de-a lungul timpului, cu un anumit nivel al serviciilor publice şi sunt convins că acest nivel va fi dus pe o treaptă superioară”, a spus Marius Oprescu.

În prezent Emil Moţ (PSD) a fost reales pentru al doilea mandat de primar al municipiului Slatina. În Consiliul Local Slatina majoritatea este deţinută de PSD (12 mandate), PNL are şapte consilieri, iar Pro România are doi consilieri.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata