Spectacolul „Lampio şi grăuntele de lumină” va afea loc pe 27 februarie

92

La Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, în data de 27 februarie, de la ora 11,00, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul „Lampio şi grăuntele de lumină”, o poveste originală, adaptată şi dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu, în regia lui Tony Adam, scenografia Cristian Marin, coregrafia Ioana Macarie.

În cadrul acestui spectecol pentru copii, părinţi şi bunici, în distribuţia căruia fac parte: Lampio – Alexandru Ivănoiu, Stela – Stefania Dumitru, Luciano – Tudor Cucu-Dumitrescu, Zâna – Crina Matei / Irina Cărămizaru, Noctilunga – Cosmin Vasile, Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu, Spot – Andrei Dogaru, Flash – Florentin Muntean, Ray – Alexandru Obretin, Ţup – Alexandra Dogaru, Zdup – Denisa Ispir, Yup – Silvia Mauriţiu

Concret, Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Şi uite aşa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă adevărata menire în viaţă. Dragi copii de toate vârstele, veniţi să îl vedeţi pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent şi descoperirea propriei valori.

Aşadar, spectacolul trebuie văzut cu sufletul, redă locul unde trăim cu toţii cele mai importante transformări. Alături de Lampio, îi veţi întâlni şi pe alţi licurici, fiecare cu daruri şi calităţi surprinzătoare, dar şi pe monstrul deznădejdii şi pe uimitoarea Hope, pasărea speranţei. Esenţiale sunt, însă, lecţiile de viaţă pe care fermecătorul nostru prieten Lampio trebuie să le înveţe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. „Lampio şi grăuntele de lumină” inspiră, înalţă şi schimbă. Copiii îşi vor găsi un nou supererou care reuşeşte să-şi atingă scopul prin cunoaştere şi perseverenţă. Lampio este în fiecare dintre noi şi oglindeşte căutările noastre, ale tuturor.

„Poţi străluci doar atunci când faci ceea ce îţi place cu adevărat!”

În mesajul teatrului, cu privire la partajarea datelor personale în contextul SARS-COVID19, se arată că:

„Participând la acest spectacol sunteţi de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact (nume, prenume, nr. de telefon) cu Teatrul Stela Popescu, în scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare şi a vă putea notifica în caz de urgenţă,” conform regulilor GDPR şi directivelor Direcţiei de Sănătate Publică.

Aceste date ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităţilor sanitare sprijinul în identificarea persoanelor infectate.

Iar obligaţiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COVID-19, sunt:

– Prezentarea la sala de spectacol / locaţie cu minim 30 de minute înainte de începerea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

– Purtarea măştii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului ! Pentru a oferi o protecţie eficace, este necesar ca masca să acopere gura şi nasul.

De asemenea, Teatrul şi personalul acestuia îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observaţional şi de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

De altfel, dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie de către organizator la intrarea în sală/spaţiul de spectacol.

Dar şi termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura şi cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3 grade C, nu vor avea acces în teatru/locaţia de spectacol.

Respectarea distanţării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locaţia de spectacol , la toalete precum şi la ieşirea din sală/spaţiu.

„Pentru siguranţa dvs. şi în concordanţă cu prevederile ordinului comun nr. 1495/01.09.2020 al ministerelor culturii şi sănătăţii , din totalul de 203 locuri ale Sălii mici a Palatului Naţional al Copiilor, se vor pune în vânzare 61 de locuri, astfel: un loc la vânzare urmat obligatoriu de alte două locuri libere. Prin excepţie de la această schemă, vor putea fi ocupate locuri alăturate numai în cazul unui singur adult însoţit de cel mult doi copii în vârstă de până la 12 ani,” precizează organizatorii.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata