Telekom România lansează, în premieră, serviciul „Unde mi-e tehnicianul”

520

Operatorul de telecomunicaţii Telekom România anunţă noul serviciu „Unde mi-e tehnicianul”, cu ajutorul căruia clienţii pot vizualiza în timp real locul în care se află tehnicianul din teren şi ora estimată a sosirii acestuia la domiciliul lor pentru rezolvarea problemei tehnice.

ÎnNoul serviciu este dezvoltat în parteneriat cu Oracle şi reprezintă o premieră importantă pentru piaţa de telecomunicaţii din România, cu scopul de a crea un nou punct de referinţă în experienţa clienţilor.

„Clienţii Telekom România, care aşteaptă vizita unui tehnician de teren, vor putea vedea, în aplicaţia de management a contului MyAccount, locaţia acestuia în timp real, cu ora estimată a sosirii şi alte detalii relevante. Astfel, întreaga experienţă a clienţilor ajunge la un nou nivel de referinţă prin introducerea unei transparenţe fără precedent în acest domeniu de servicii. Prin intermediul acestui serviciu, clienţii au posibilitatea de a vedea unde se află tehnicianul, pentru a evita astfel pierderea determinată de timpul cu aşteptarea, iar Telekom poate aloca de fiecare dată, în mod optim, persoana potrivită pentru serviciul de teren, folosind cel mai rapid motor de planificare optimizată disponibil.

În plus, compania poate monitoriza cât de eficient ajung la şi de la programările planificate, păstrând în acelaşi timp clientul informat despre progres până la sosirea la faţa locului”, se arată într-un comunicat al companiei, transmis miercuri AGERPRES.

Astfel, clienţii au posibilitatea de a oferi feedback instantaneu cu evaluări şi comentarii, direct din aplicaţia MyAccount.

Serviciul „Unde mi-e tehnicianul” poate fi accesat din aplicaţia de gestionare a contului MyAccount Telekom, secţiunea Asistenţă/Deranjamente.

Telekom România este prezentă pe piaţa românească din anul 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata