Tramvaiul 41 va fi suspendat în perioada 14-18 octombrie, din cauza unor lucrări la magistrala M5 de metrou

0

În perioada 14-18 octombrie, linia 41 de tramvai va fi suspendată dar va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, potrivit unor anunţuri afişate pe uşile tramvaielor.

Însă reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) nu au făcut un anunţ oficial în acest sens.

“În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea”, se arată în anunţul afişat.

În acest tronson adică pe Bulevardele Mărăşti şi Mareşal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai şi vor efectua staţiile la peroane.

Astfel, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor – Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie din anul în curs.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata