A fost scoasă o valiză din lacul toxic în care româncele ucise cu sânge rece au fost aruncate

Două din cele trei românce care au fost ucise de un criminar în serie este posibil să fi fost descoperite pe fundul unui lac acid din Cipru. În acel loc, polițiștii au descoperit două valize, în care este posibil să fie rămășițele fostei profesoare din Buzău și ale fiicei sale de opt ani. După o operațiune foarte grea, unul dintre geamantane a fost scoase la mal. Ce-a de-a treia victimă, fiica unui român, încă este dispărută.

Ceea ce a identificat valizele pe fundul Lacului Roșu a fost o cameră pe un braț robotic. Autoritățile cred că acolo sunt ascunse rămășițele Liviei și ale fiicei ei, Elena. Operațiunea de obținere a geamantanului a fost foarte grea dat fiind faptul că lacul este aritificial, plin cu nămol, iar apa este precum acidul datorită unei mine din zonă.

Au reușit să scoată la suprafață primul geamantan după câteva ore.

„Înăuntru am găsit corpul unei femei şi o bucată de ciment. Trupul a fost examinat de medicul legist, este în stare avansată de descompunere. Vom efectua mai multe teste pentru a identifica victima”, a declarat Neophytos Shailos, polițist criminalist

Fosta profesoară împreună cu fiica ei au dispărut în luna septembrie, 2016.

Criminalul care le-a omorât a fost arestat abia atunci când anchetatorii și-au dat seama că este vorba despre un criminal în serie, în urmă cu o săptămână. Acesta este primul criminal în serie din recenta istorie a Ciprului. Ucigașul a mărturisit că a avut în total șapte victime femei pe care le alegea de pe Facebook. Acesta a mai dezvăluit și locul în care se află cadavrele.

Este vorba despre un lac la 30 de kilometri distanță de Nicosia. Acestia a devenit cu timpul foarte cunoscut pentru turiști, datorită culorii surprinzătoare a apei. În anumite poze, se poate vedea un obiect ce seamănă cu o valiză la suprafața apei.

Sierra, fiica unui bărbat din Arad, este cea de-a treia victima a criminalului. Acesta a recunoscut că a omorât-o fără milă. Avea 6 ani când a dispărut, în urmă cu un an.

„Măcar să se termine să ştiu şi eu despre ce este vorba. Numai Dumnezeu poate să spună ce se va întâmpla!”, a declarat Adrian Seucaliuc, tatăl fetiței

Fata este căutată acum într-un alt lac din apropiere. Mama acesteia, de origine filipineză, a fost deja găsită moartă, fiind omorâtă de aceeași persoană.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata