Achizitioneaza in leasing autoturisme pentru nevoile tale!

De Continut Sponsorizat Auto Publicitate 183 citiri
4 min citire
Procesul de cumparare este unul foarte simplu si totul devine si mai facil daca stii ce documente trebuie pregatite si care sunt procedurile necesare. La Elite Cars Leasing ai totul detaliat pe site, te bucuri de o gama larga de masini si ai parte de simplificarea procesului. In plus, beneficiezi de masini de lux si de calitate superioara a acestora, intocmai pentru a-ti indeplini dorintele.

Compania este una cu experienta, unde poti opta pentru leasing autoturisme sau pentru achizitionarea masinilor rulate. In functie de preferintele tale, poti solicita si masina dorita la comanda.

Elite Cars Leasing este o companie ce dispune de o varietate de autoturisme de lux si nu numai. Stocul disponibil depaseste 1400 de masini, asadar cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. In caz contrar, poti discuta cu expertii pentru aducerea masinii visurilor tale la comanda. Pentru a cauta daca masina pe care ti-o doresti se afla pe stoc, pe prima pagina a site-ului selectezi marca si modelul. In cateva secunde vei vedea afisate toate modelele disponibile, alaturi de detalii despre acestea, precum si preturile lor. Astfel, in cazul in care vrei sa te bucuri de o noua masina, Elite Cars Leasing te asteapta cu unele dintre cele mai bune solutii!

Echipa este formata din dealeri specializati, care au o experienta cumulata de peste 15 ani in domeniul vanzarilor auto, atat a masinilor noi, cat si in a celor rulate. Firma vine in ajutorul clientilor cu solutii sigure si simple, ce au in vedere achizitiile directe sau prin finantare de tip leasing. Indiferent de varianta pe care o alegi, vei avea parte de consultanta in intreaga perioada a desfasurarii tranzactiilor.

Masini cu livrare imediata pentru nevoile tale!

Daca iti este necesar un autoturism in termen cat mai scurt, insa totusi vrei sa te bucuri si de unul care sa fie pe placul tau, le poti solicita pe cele cu livrare imediata. Masinile pe care le promoveaza firma provin doar din surse sigure, asadar nu trebuie sa iti faci griji in acest sens. Pe site ai o sectiune completa dedicata doar acestui aspect, unde ai la dispozitie diverse autoturisme. Totodata, poti verifica si showroom-urile unde acestea sunt disponibile.

In cele 3 locatii, din Bucuresti, Brasov si Bacau ai posibilitatea de a descoperi gama larga de masini. Le poti vedea fizic, iar in cazul in care nu poti ajunge la locatii, le poti verifica pe site. De asemenea, o alta modalitate de a descoperi masina visurilor tale este sa verifici stocul intern, pe cel extern, masinile noi, cu maxim un an de utilizare, cu doi ani, cele hibride sau electrice.

Pregateste documentele si achizitioneaza masina dorita!

La Elite Cars Leasing este foarte simplu sa achizitionezi o masina prin finantare de tip leasing. Compania colaboreaza cu finantatori de top, pe care ii poti gasi pe site in sectiunea aferenta. Daca vrei sa cunosti si documentele necesare pentru a le pregati din timp, pe site exista toate detaliile despre persoanele fizice si juridice.

Pentru a solicita mai multe detalii, ai la dispozitie numarul de telefon si adresa de email office@elite-cars-leasing.ro.