Bărbatul care se deplasează în fiecare zi cu o mașină zburătoare a uimit internetul

0

Bărbatul pe care îl vedem în imagini folosește mașina într-un mod unic, în fiecare zi. Acesta reușește să ajungă la locul de muncă, zburând!

Mașina zburătoare cu care un bărbat din Marea Britanie ajunge la job a reușit să șocheze lumea. Aparatul de zbor este utilizat pentru a se deplasa către birou, și acesta a declarat că opțiunea lui foarte ciudată, l-a ajutat foarte mult, în perioada recentă.

Asta deoarece britanicul a dezvăluit că se simte mult mai energic dar și foarte motivat. Mai mult decât atât, în momentul în care ajunge la serviciu, bărbatul este foarte inventiv și are o mulțime de idei pe care abia așteaptă să le pună în practică.

Mașina zburătoare utilizată de bărbat

Din orășelul Sherborne către Semley, aflat în Dorset, Anglia, Tom Prideaux-Brune parcurge 30 de kilometri, zilnic. Acesta folosește mai nou un dispozitiv ce seamănă izbitor cu parapanta. În acest caz însă, vorbim despre un model cu un motor.

Tom își așează aparatul în spate, îl securizează cu mai multe curele speciale, iar apoi face câțiva pași pentru a putea să își ia avânt. Durează cel mult câteva secunde până ce se ridică de la sol și călătorește rapid deasupura tuturor cu ajutorul mașinii sale.

În plus, viteza cu care bărbatul din Anglia zboară, este de aproximativ 50 de kilometri la oră. Există și alte paramotoare ce pot merge și mai rapid, însă modelul ales de bărbat pentru a ajunge la locul de muncă este foarte special.

Până ce ajunge la birou, bărbatul se bucură de toate peisajele rurale ce se regăsesc în drumul său. În plus, nu este deloc o coincidență faptul că Tom lucrează ca director de marketing la o firmă internațională ce produce astfel de mașinării. Britanicul nu este singurul care apelează la un asemenea mijloc de transport și admite faptul că nu este unul lipsit de riscuri.

Tom Prideaux-Brune a declarat că unul dintre prietenii săi a decedat, în urmă cu un an. Totul s-a întâmplat după ce dispozitivul pe care îl folosea a atins un cablu electric, în timpul zborului. Acesta a căzut și a murit pe loc. Studiile au mai demonstrat și faptul că este recomandată evitarea zborului deasupra apelor. Acolo ar fi cele mai predispuse locuri la accidente.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata