Bucureștenii rămân fără apă caldă.

Vești extrem de proaste pentru bucureșteni. Cetățenii Capitalei vor rămâne din nou, fără apă caldă. Aproximativ 650 de blocuri sunt vizate de noile restricții. 

Astfel că, în jur de 650 de blocuri de locuințe din Sectoarele 1, 2 și 4 din București rămân fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări pentru rezolvarea unor avarii.

De asemenea, lucrările au început de luni, 26 septembrie, în majoritatea zonelor. S-a intervenit pentru remedierea unor avarii de pe conductele din rețeaua primară.

Zonele vizate de restricții sunt Dorobanți, Calea Floreasca, Mihai Bravu, Ștefan cel Marea, Basarabia, Văcărești, Bulevardul Brâncoveanu, șoseaua Pipera.

Până sâmbătă, 1 octombrie, avariile vor fi remediate, în toate zonele, a anunțat Mediafax.

Cum vrea Nicuşor Dan să-i încălzească pe bucureşteni la iarnă

Compania Municipală Termoenergetica informează pe SICAP licitaţie pentru închirierea a 20 de capacităţi modulare de producere a energiei termice. Acestea urmează să fie amplasate în 20 de puncte termice din toate cele şase sectoare ale Capitalei.

Totodată, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat demararea unui proiect prin care vor fi instalate 20 de mini centrale în anumite puncte din Bucureşti pentru a permite distribuirea agentul termic în parametrii eficienţi.

„Căutăm soluții concrete pentru îmbunătățirea calității serviciului de termoficare din Capitală: am demarat proiectul prin care ne propunem să instalăm 20 de mini centrale în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. (Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, una în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6)”, a mai spus primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata