Calculator second hand vs calculator nou – ce alegem și de ce?

Fără a ajunge în profunzimea temei, mulți ar merge din start pe varianta device-ului nou, fără a lua în calcul și avantajele celui second hand. Din acest motiv, trebuie să scoatem la lumină motivele pentru care merită să investim într-un model de calculator second hand ieftin, dar performant. Fără a mai zăbovi pe idei și cuvinte neargumentate, iată care sunt considerentele pentru care merită să ne îndreptăm atenția către calculatoarele SH.

De ce să alegem calculatoare SH în detrimentul celor noi?

Pentru a seta de la bun început un context în care să dezbatem, în mod conștiincios, tema produselor IT second hand, trebuie să specificăm că acestea sunt destinate, cu precădere, persoanelor ce dispun de un buget limitat pentru o astfel de investiție.

Cu toate acestea, nu excludem nici persoanele care, în ciuda venitului peste medie pe care îl au, iau în calcul posibilitatea economisirii. În acest caz, achiziția unui PC SH va avea în vedere strict performanța și fiabilitatea, nu dotările extra și aspectul fizic, pentru care se plătește adesea mai mult decât ar fi necesar.

Iată deci motivele pentru care investiția într-un calculator second hand este avantajoasă:

În primul și în primul rând, aducem în discuție prețul. Reducerea acestuia cu până la 60-70% este, de altfel, principalul motiv pentru care industria IT Refurbished este atât de populară astăzi. Reducerea prețului nu înseamnă însă și reducerea performanței. Desigur, nu sunt produse noi, dar cel mai adesea acestea provin de la firme în urma încheierii contractului de leasing. Astfel, urmele de uzură sunt minime, chiar insesizabile în anumite cazuri.
Indiferent de tipul device-ului dorit, fie că este un PC pentru gaming SH sau unul normal, cumpărat de la distribuitorii specializați acest tip de produs vine cu posibilitatea extinderii garanțiilor standard, chiar și până la 60 de luni, în anumite locații. Acest beneficiu trebuie privit ca un indicator al funcționalității.
Întreaga gamă de calculatoare SH disponibilă în industria IT Refurbished din România contribuie la ocrotirea mediului înconjurător. Poate că acest aspect nu pare atât de important dacă este privit cu repeziciune, însă analizat atent și îndelung, ajungem la concluzia că orice mică contribuție poate aduce un beneficiu uriaș planetei.
Firmele care pun la dispoziție calculatoare second hand oferă, în majoritatea cazurilor, servicii de reparații gratuite sau la un cost cu mult mai scăzut față de alte companii de specialitate. Astfel, în cazul în care produsul nu mai funcționează corespunzător sau are nevoie de un upgrade, modificările pot fi rapid realizate, de către profesioniști.
Găsirea PC-ului second hand potrivit se poate face rapid, aceste produse găsindu-se într-o gamă variată de modele. De obicei, companiile care vând astfel de calculatoare își iau produsele de la firme, nu de la persoane fizice, acestea fiind astfel mult mai sigure și foarte puțin afectate atât la nivel exterior, cât și la nivel interior (funcționalitate).

ABD Computer – seriozitate și profesionalism în comercializarea produselor SH

Specializată de peste 22 de ani în industria IT Refurbished, compania ABD Computer oferă siguranță și încredere în achiziția produselor second hand. Orice produs de tipul desktop PC ieftin sau PC pentru gaming SH are garanția funcționalității și a prețului accesibil.

Calificarea echipei de service, care asigură funcționalitate produselor, merită luată în considerare. Pe lângă aceasta, amintim seriozitatea și perseverența în adaptarea continuă a portofoliului de produse astfel încât acestea să corespundă exigențelor clienților.

Nici garanțiile extinse, valabile pentru majoritatea produselor, nu pot fi trecute cu vederea. Achiziționarea produselor de tip calculatoare second hand pentru gaming sau desktop-uri pentru PC second hand este 100% sigură, întrucât în cazul în care acestea nu corespund nevoilor utilizatorului pot fi returnate în termen de 90 de zile de la comandă, fără nici o explicație.

Acestea fiind spuse, fără a ignora avantajele calculatoarelor noi, am evidențiat câteva dintre beneficiile pe care un astfel de produs second hand le poate aduce, beneficii insesizabile sau poate trecute cu vederea până acum. Dată fiind evoluția de astăzi a tehnologiei și a exigențelor oamenilor, firmele de specialitate, cum este și ABD Computer, luptă în fiecare zi să rămână competitive și actuale.

X MAN.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata