Care este lanțul de magazine care intră pe piața din România?

De Jurnalul Național Actuale Companii 252 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Un cunoscut lanț de magazine internațional și-a anunțat recent intrarea pe piața din România, un pas care promite să aducă o nouă dimensiune de concurență în sectorul de retail. Recunoscut pentru gama sa diversă de produse și pentru prețurile competitive,  magazinul intră pe o piață deja dinamică, unde va concura cu alte nume mari din industrie.

Magazinul care pune concurența pe jar

Astfel, Mr. DIY, cunoscutul retailer de articole pentru casă din Malaezia, parte a grupului D.I.Y. Group, își extinde operațiunile în Europa de Est, cu planuri de a deschide magazine în România și Bulgaria.

În contextul de extindere, compania, care operează deja peste 1.000 de magazine în Malaezia și a intrat recent pe piața din Polonia, își continuă expansiunea impresionantă pe continentul european.

Cu o capitalizare de piață de aproximativ 3 miliarde de dolari, potrivit datelor analizate de Profit.ro, Mr. DIY demonstrează o creștere robustă și o strategie de expansiune bine definită.

Lansată în 2005, compania și-a consolidat deja prezența în Turcia și Spania, unde a reușit să crească semnificativ numărul de puncte de vânzare în ultimii ani.

De exemplu, în Turcia, numărul magazinelor a crescut de la 30 la 78 în ultimul an, în timp ce în Spania a ajuns de la 15 la 24 de magazine.
Intrarea pe piața românească și bulgară reprezintă un pas major în cadrul strategiei Mr. DIY de a-și extinde prezența în Europa de Est.

Acest lucru sugerează încrederea acordată cu privire la potențialul de creștere al regiunii, dar și o adaptabilitate a brandului în diverse piețe internaționale.

 

Spaniolii, încântați de produsele oferite de Mr. DIY

Mr. DIY, lanțul de magazine din Malaezia specializat în articole pentru casă și bricolaj, își consolidează puternic prezența pe piața spaniolă, marcând o etapă semnificativă în expansiunea sa europeană.

După succesul înregistrat în țara de origine și în alte regiuni asiatice, Mr. DIY și-a extins operațiunile în Europa, Spania fiind una dintre piețele cheie ale acestei strategii de creștere.

De la deschiderea primului magazin în Spania, Mr. DIY a demonstrat o creștere constantă și rapidă. Într-un timp relativ scurt, lanțul de magazine a reușit să crească numărul de puncte de vânzare de la 15 la 24, oferind consumatorilor spanioli acces la o gamă largă de produse de calitate.

Magazinele Mr. DIY se diferențiază printr-o politică de preț accesibilă, oferind consumatorilor o varietate de produse de calitate la prețuri care se potrivesc cu orice buget.

De la deschiderea primului magazin în Spania, Mr. DIY a reușit să atragă un număr mare de clienți datorită combinației sale de calitate și accesibilitate.

Magazinele oferă o gamă largă de produse, de la ustensile și accesorii pentru casă, până la articole de grădinărit și bricolaj, toate la prețuri care concurează cu cele ale altor retailerii de pe piața spaniolă.

Aşadar, clienții pot găsi, de exemplu, articole de iluminat și decorațiuni pentru casă începând de la câțiva euro, unelte și accesorii pentru bricolaj la prețuri avantajoase, și o varietate de soluții pentru organizarea spațiului, toate fiind disponibile sub același acoperiș.

Această politică de prețuri, împreună cu calitatea produselor oferite, poziționează Mr. DIY ca o opțiune preferată pentru consumatorii care caută să-și îmbunătățească locuința fără a cheltui mult.

Sursa – playtech.ro