Care sunt posibilele schimbări majore care pot avea loc în viața ta şi ce semnifică, de fapt acestea?

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 113 citiri
4 min citire
Dacă ai vârsta între 35 și 42 de ani, trebuie să te pregătești pentru schimbări majore în viața ta. Liderii spirituali vorbesc despre un ciclu de șapte ani care te apropie mai mult de sensul sufletului tău. Evenimentele ce vor avea loc te vor ajuta să înțelegi la un nivel mai profund care este scopul vieții tale.

Ce schimbări anunță ciclul abundenței spirituale de șapte ani?

Astfel, „Între 35 și 42 de ani, o persoană care își urmărește simțurile interioare va învăța lecțiile mai profunde, cum ar fi un suflet cu un corp fizic. Ei vor experimenta adesea a fi suflet înainte de a fi un corp propriu-zis”, spun liderii spirituali, explicând că în intervalul de vârstă 35-42 ani debutează un al șaptelea ciclu energetic în viața fiecărei persoane.

În intervalul de vârstă amintit, mulți oameni petrec timpul încercând să identifice scopul real al vieții lor. Pot începe să trăiască de la interior la exterior și să renunțe la unele tipare după care au încercat să trăiască. Își vor pune întrebări privind motivul pentru care se află într-un anumit loc.

 

Ce se întâmplă dacă ai între 35 și 42 de ani

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 35 și 42 de ani vor reuși să înțeleagă că totul este, de fapt, un mijloc pentru un scop suprem. Cu cât sufletul se conectează mai mult la sursa lui de viață, cu atât lumea fizică nu mai este la fel de relevantă. Pentru un timp relativ scurt, existența omului pare o umbră.

Astfel, „Planeta Pământ este o școală, un loc minunat pentru a merge mai departe în călătoria noastră prin implicare directă. Ne putem bucura de experiență și putem profita la maximum de anii în care suntem aici. Terra nu este însă adevărata noastră casă. Putem descoperi acest lucru în timpul Ciclului Abundenței Spirituale”, spun liderii spirituali.

La finalul ciclului spiritual, vei înțelege care este scopul vieții tale

Pe măsură ce noul ciclu spiritual se desfășoară, persoana aflată în mijlocul transformărilor energetice capătă o imagine de ansamblu complexă. La finalul procesului, va înțelege mai clar cine este și motivul pentru care a ajuns pe planeta Pământ. Nu trăiește la întâmplare.

Fiecare persoană care tranzitează cel de-al șaptelea ciclu spiritual trebuie să profite de această oportunitate pentru a dobândi o idee clară despre cum este potrivit să acționeze în următorii ani, potrivit chemării sale. Este ciclul de trezire spirituală pentru toți cei cu vârsta între 35 și 42 de ani.

 

Procesul poate fi dureros pentru unele persoane

În intervalul de vârstă amintit, transformările nu sunt întotdeauna ușoare. Unele relații sunt oficializate în cadrul unor mariaje, altele pot fi finalizate prin divorț. Unii oameni pierd membri de familie sau prieteni foarte apropiați. Se anunță schimbări mari chiar și pe plan profesional.

Persoanele care trec prin al șaptelea ciclu spiritual pot să aibă parte de unele accidente periculoase, cum ar fi accidentele de mașină. Boli sau afecțiuni medicale ar putea să le schimbe cu totul perspectiva despre viață. Drumul spiritual nu este întotdeauna unul ușor, însă ascunde esența vieții.

Sursa – playtech.ro