Ce trebuie să ştii despre genele false?

0 63

Întotdeauna ne dorim să avem genele lungi si dese, dar cateodată este dificil să le obtinem. Însă  produsele cosmetice nu ne oferă întotdeauna imaginea  pe care ni-o dorim pentru ocaziile speciale, dar putem să apelam cu incredere la gene false. Cele individuale sau de tip bandă pot fi aplicate cu usurinţă acasă, far să fie necesar să mergem la un salon.

Dar odată ce le-am aplicat, avem nevoie să ştim unele trucuri.

 Pentru ca genele pe care le-ai aplicat să reziste pe durata intregii zile, este important să nu le atingi de multe ori şi să nu te joci cu ele, deoarece se pot desprinde.

Inainte de a ataşa o pereche de gene false nu uita să te machiezi. Dacă genele sunt aplicate inainte de makeup, îţi va fi foarte greu să estompezi produsele de machiaj.

-În prezent genele false nu au doar o singură dimensiune sau formă, ci există o gamă largă de modele. Poţi să alegi gene voluminoase, lungi, din păr natural sau sintetic, negre sau colorate, in diverse forme interesante. Asadar, studiază bine oferta unui magazin de cosmetice înainte să achizitionezi o pereche.

 – În plus, nu trebuie să arunci o pereche de gene false după ce ai folosit-o, deoarece ea poate fi purtată de mai multe ori. Dacă nu ai aplicat mascara pe gene, foloseste o pensetă pentru a da jos excesul de adeziv si asează-le in ambalajul original, iar în cazul în care le-ai dat cu rimel, aplică demachiant pentru a le curăţa. Depozitează-le in cutiuţa lor si refoloseşte-le atunci când ai nevoie.

-Însă pe timpul verii, dacă esti invitată la o petrecere la piscină, este mai bine să nu le aplici, deoarece nu sunt waterproof. Ele pot rezista mult timp pe genele naturale, dar se vor desprinde la contactul cu apa.

-Este bine de ştiut că genele false şi extensia de gene sunt două lucruri diferite. Astfel, primul tip de gene poate fi aplicat acasă, direct pe pleoape, deasupra genelor naturale. In schimb, extensiile de gene sunt aplicate la salon de către profesionişti şi sunt lipite de genele existente deja.

– Genele false au diferite dimensiuni şi este posibil să nu se potrivească perfect. De aceea, este important să le asezi la ochi, fară adeziv, pentru a vedea dacă au dimensiunea optimă. Iar în cazul în care sunt prea mari, taie excesul de la coada genelor, iar apoi le poti aplica.

-Dar, înainte să le aplici,  este bine să îndoi genele pentru a căpăta o formă usor arcuită. Astfel, iti va fi mult mai usor să le lipeşti după forma ochilor tăi.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata