Cu sau fără uși? Iată când să alegi o etajeră și când să alegi un fișet metalic!

Păstrarea documentelor necesită condiții mai bune decât cea a hainelor sau a unor simple ustensile. De aceea, un fișet metalic este considerat varianta optimă de depozitare a dosarelor cu acte, atât personale, cât și ale firmei.

Aceste obiecte de mobilier au o rezistență și, automat, o durată de utilizare superioară celei a unui dulap din PAL sau din material plastic. Ele nu sunt afectate nici de lovituri, nici de variațiile de temperatură. Rezistă bine și împotriva umezelii, datorită materialelor din care sunt făcute și modului în care a fost aplicată vopseaua.

Suprafețele complet lipsite de pori ale unui fiset metalic protejează și împotriva bacteriilor, a ciupercilor și mucegaiului. Substanțele anticorozive cu care sunt tratate le fac să reziste și la acțiunea sărurilor și a altor substanțe chimice.

Un produs de calitate rezistă, deci, în orice condiții, astfel încât utilizatorii nu au motive de teamă că, la un moment dat, actele pe care le păstrează vor suferi deteriorări.

Tuturor acestor avantaje li se adaugă și capacitatea foarte mare de depozitare, comparat cu mobila de birou realizată din orice alt material. Etajera unui fișet metalic nu se va prăbuși niciodată sub greutatea dosarelor așezate pe ea, ci va susține fără probleme chiar și mai multe zeci de kilograme.

Oferta disponibilă pe piață este variată, capabilă să îndeplinească nevoile fiecărui utilizator. Unele produse se remarcă însă în mod special, datorită recenziilor favorabile de care au parte în mod constant din partea cumpărătorilor.

Fișet metalic asamblat cu 4 rafturi

Dotat cu 4 polițe, are 5 spații de depozitare, fiecare capabil să suporte o greutate de 50 de kilograme, distribuită în mod uniform. La un calcul simplu, rezultă că dulapul este capabil să depoziteze acte cu o greutate totală de 250 de kilograme, adică un sfert de tonă! Este mai mult decât suficient chiar și pentru nevoile unei firme medii, iar dimensiunile fac, la rândul lor, posibil acest lucru: lățime de 800 de milimetri, adâncime de 350 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri. Greutatea totală a produsului este de 39 de kilograme.

Piesa de mobilier este fabricată din tablă cu o grosime de 0,7 milimetri și este recomandată inclusiv pentru utilizare comercială și industrială. Este vopsită în câmp electrostatic de culoare gri, iar ușile sunt de culoare albastră. Beneficiază de o încuietoare cu două chei și un sistem de închidere în trei puncte: sus, jos și la mijloc. Produsul se livrează complet asamblat.

Set format din fișet metalic și clasificator metalic

Fișetul se remarcă prin ușile de o inedită culoare roz, care conferă o notă de căldură și de eleganță spațiului în care este amplasat. Cele 4 polițe reglabile pe înălțime sunt capabile să susțină între 40 și 50 de kilograme fiecare, cu condiția ca greutatea să fie bine distribuită.

Clasificatorul metalic are la rândul său patru sertare, de asemenea cu ușile vopsite în culoarea roz. Realizat din oțel de înaltă calitate, cu grosimea de 0,7 milimetri, susține 20 de kilograme pe fiecare din cele 4 sertare. Este prevăzut cu un sistem anti-răsturnare ce nu permite deschiderea simultană a mai multor sertare.

Cu un fișet metalic, nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța documentelor. Ele vor fi păstrate în condiții de maximă siguranță, timp de mulți ani și chiar decenii!

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata