Cum arată butonul extra al iPhone 16 Pro și ce poate face în plus?

De Jurnalul Național Actuale Companii 151 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Ultimele dezvăluiri aduc în prim-plan presupusul design al iPhone 16 Pro, care promite să fie o combinație perfectă între eleganță, funcționalitate și tehnologie de vârf.

Scurgeri de informații privind viitorul dispozitiv ar putea arunca o primă privire asupra noului buton „Capture”. Imaginile sugerează, de asemenea, că smartphone-ul ar putea chiar să depășească iPhone 15 Pro, scrie Supercarblondie.

iPhone 16 Pro va avea un afișaj de 15,5 cm

Sursele din industrie susțin că va avea un afișaj de 15,5 cm (6,1 inci)

Se spune că iPhone 16 Pro este puțin mai mare decât modelul actual, măsurând 149,6 x 71,4 x 8,4 mm (5,9 x 2,8 x 0,3 inci).

Cu toate acestea, dezvăluiau mai vechi păreau să sugereze că smartphone-ul va avea un ecran de 16 cm (6,3 inci).

Butonul Capture se află pe partea stângă a dispozitivului

De departe, cea mai mare revizuire a iPhone-ului pe care o sugerează unele surse este cea privind butonul Capture.  Acesta se află pe partea stângă a dispozitivului, unde, anterior, se afla antena mmWave.

Butonul Capture se află la nivelul dispozitivului, oferind o integrare vizuală și funcțională impecabilă.

Butonul Capture va face procesul de fotografiere mai confortabil.

Atingerea ecranului nu va mai fi necesară.

O informație apărută în luna ianuarie a oferit mai multe detalii despre funcționalitatea acestuia.

Atingerea ușoară a noului buton Capture ajută camera să se focalizeze mai bine.

Are același design cu trei lentile pentru cameră reală

iPhone 16 Pro are același design cu trei lentile pentru cameră reală ca și iPhone 15 Pro.

Acest lucru pune capăt zvonurilor potrivit cărora Apple avea să renunțe la camera rotundă și să o înlocuiască cu una triunghiulară.

Se pare că camera iPhone 16 Pro va respecta tradiția și va avea aceeași cameră teleobiectivă tetraprismă 5X ca și iPhone 15 Pro Max.

Nu se știe dacă iPhone 16 Pro va avea stabilizare optică a imaginii – dar astfel de fotografii mărite necesită o stabilizare robustă.

De asemenea, este anticipată o cameră ultra-wide de 48 MP și o baterie de 3.355 mAh.

S-a zvonit multă vreme că Apple va introduce un buton Capture pe iPhone-urile din acest an, Mark Gurman de la Bloomberg sugerând că noua caracteristică va fi în principal pentru filmarea rapidă a clipurilor video, fără pașii suplimentari de deblocare și deschidere a aplicației Cameră.

Se pregătește să stabilească noi standarde în industria smartphone-urilor

Într-o nouă postare, 91mobiles a dezvăluit câteva schițe obținute prin „surse din industrie” care prezintă viitorul iPhone 16 Pro în toată gloria sa. Există trei lucruri care ies în evidență în comparație cu actualul iPhone 15 Pro.

Aşadar, cu o lansare prevăzută pentru toamna acestui an, seria iPhone 16 se pregătește să stabilească noi standarde în industria smartphone-urilor, combinând inovații estetice cu avansuri tehnologice remarcabile. Entuziaștii Apple și tehnologiei sunt, fără îndoială, în așteptarea cu nerăbdare a acestei noi ere în designul și funcționalitatea dispozitivelor mobile.

Sursa – www.capital.ro