Cum îţi aranjezi barba?

0 155
frizuri pentru barbati in 2018

Chiar dacă bărbieritul este o povară pentru anumiţi bărbaţi, unii au început să facă din asta o artă. Este vorba mai cu seama de aranjarea bărbii. Poate fi plictisitor, chiar poate necesita timp, dar într-un final arta de a-ţi potrivi înfăţişarea poate da roade.

Studiile recente au scos în evidenţă că femeilor li se par mai atrăgători bărbaţii cu barbă; însă, atenţie, neglijenţa nu înseamnă a fi pe placul femeilor. Este şi aici vorba de o mică potrivire, de stil, si mai înainte de toate de iscusinţă şi fler estetic. Sfaturile de mai jos iţi  vor da câteva detalii despre felul de îngrijire al bărbii.

Este important dacă ai faţa mai lungă şi vrei să-ţi laşi părul să crească doar în zona bărbiei, să laşi părul în aşa fel încât să nu iasă chiar în evidenţă, părul ar trebui să fie mai scurt. Astfel barba te va face să nu mai ai un chip tras, pe lungime. Un alt lucru important ar fi întreţinerea bărbii. Trebuie să nu uiţi că barba, la fel ca podoaba capilară, are nevoie să fie îngrijită. De aceea, se impune să aplici de fiecare dată, pe lângă şampon, balsam. Apoi, cu grijă, aştepţi să acţioneze, după care treci la pasul următor – clătirea. Dacă ai de gând să te joci în zona maxilarului, atunci este foarte important să tai firele cât mai scurt din partea de jos a bărbii, totul desfăşurându-se progresiv. Ideea aici este de efect.

Ei bine, nu sunt multe detalii de reţinut, bărbaţii oricum sunt mai pragmatici, dar sunt suficiente pentru a avea un look îngrijit.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x