Cum sa te lasi de fumat

Oare de cate ori nu ati auzit vorba asta:  vreau sa ma las de tigari, de maine nu mai fumez, de pe data de x gata le las, dupa Revelion,  dupa Paste, dupa, dupa…  ?

Va spun eu de nenumarate ori si eu imi spun in fiecare zi ca o sa ma las candva si tot aman pentru o perioada incerta din viata mea cand voi fi in the mood to do that!

Ideea este ca m-am lasat candva de fumat, am vazut avantajele si dezavantajele, si m-am apucat dintr-o prostie din nou de fumat. Desi articolul asta poate o sa fie excesiv de lung si poate nu o sa aveti rabdare sa il parcurgeti pana la capat, voi incerca sa incep cu inceputul sa analizez pas cu pas, de la motivatii, stari, dorinte,  pana la cunoasterea completa a acestui viciu ordinar la care voi renunta de maine! Da! De maine si voi pune totul in scris in fiecare zi si poate voi imi veti fi alaturi poate nu imi va mai fi atat de greu ca prima data.

Poate veti invata si voi cate ceva din experienta mea,  poate o data cu mine imi vor urma si altii exemplul si voi face indirect un bine cat mai multor oameni.

Inainte de toate as vrea sa va spun ca sunt un foarte bun teoretician in

acest domeniu dar cu putina experienta in teren.  Totusi am apucat sa experimentez pe mine anumite chestii vitale in lupta impotriva fumatului..

Exista doua modalitati de a te lasa de fumat :

Brusc si da cele mai bune rezultate.

Iti trebuie o vointa de bou, o indarjire si incapatanare mare : m-am lasat si gata de azi nu mai pun tigare in gura!  Este cu adevarat…

Continuarea pe News 24

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata