Cum sa vorbesti gratis atunci cand nu ai semnal la telefon

Un proiect finantat pe Indiegogo vine in intampinarea utilizatorilor iPhone cu o optiune foarte interesanta ce permite utilizarea telefonului mobil chiar daca nu exista acces la semnal. De multe ori si roaming-ul este foarte scump asa ca aceasta este o optiune absolut gratuita pe care puteti pune in practica cand va aventurati pe munte impreuna cu gasca.

Husa 3 in 1 iPhone Case este un accesoriu interesant cu tripla „actiune”. In primul rand protejeaza telefonul mobil in timpul cazaturilor. Un alt rol este de acumulator. Astfel, cand ramai intr-o zona izolata fara baterie, pui in functiune acumulatorul de 3.500 mAh si iti incarci telefonul. Ce-a de-a treia functie a acestei huse este de walkie-talkie.

Totul a pornit de la ideea ca nu exista semnal de telefonie mobila in orice locatie. Astfel, producatorul de accesorii pentru device-urile iPhone a creat o carcasa speciala care permite legatura cu alte persoane prin walkie-talkie.

Carcasa are si o antena externa ca sa permita comunicarea la o distanta destul de mare, chiar si de cativa kilometri, daca persoanele se afla in spatiu deschis.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata