Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile mai multe drumuri din ţară sunt blocate

In urma condiţiilor meteorologice nefavorabile din ultima perioadă, centrul Infotrafic  al Poliţiei Române informează, luni dimineaţa, că  mai multe drumuri din ţară sunt blocate.

Centrul Infotrafic , printr-un unui comunicat de presă,  inforneaza ca este vorba despre:

-DN66A – blocat la kilometrul 27+900 de metri, între localităţile Uricani şi Câmpul lui Neag, judeţul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

-DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj (circulaţia rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

– DN57B, la kilometrul 1+200 de metri, pe raza oraşului Oraviţa (judeţul Caraş-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbuşit în albia unui râu, afectând şi suprafaţa de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat.

– DJ 672C este blocat în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj;

– DJ 582 este blocat în zona localităţii Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin.

Pe DN7 (E81),  circulaţia rutieră Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 248+500 de metri (ieşirea din localitatea Boiţa către Râmnicu Vâlcea, judeţul Sibiu), după ce un TIR încărcat cu cartofi s-a răsturnat pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime, conform sursei citate.

Pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orşova, in perioada 22 iunie – 9 iulie, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localităţii Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), judeţul Mehedinţi, se execută lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Astfel, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloţi de circulaţie.

În judeţul Constanţa, până la finalul anului 2020, pe DN39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări de reparaţii la pod. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Din cauza surpării suprafeţei carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri),  pe sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata