Dramele prin care a trecut Maria Ciobanu.

Dramele prin care a trecut Maria Ciobanu! Interpreta de muzică populară a povestit, în cadrul unei emisiuni televizate, greutățile prin care a trecut până când s-a văzut la casa ei.

Astfel că, Maria Ciobanu a fost invitată la o emisiunea de la Antena Stars, acolo unde a scos la iveală dramele prin care a trecut până a ajuns să locuiască la casa ei.

Interpreta de muzică populară a precizat că a fost dată afară din casă de două ori, dar că a fost ajutată să treacă peste aceste probleme atât de către Dumnezeu, cât și de către actualul ei soț, Mircea Cîmpeanu.

„Un moment greu a fost când mi-a demolat casa, când m-am mutat în alta și m-a dat afară și de acolo. Dumnezeu m-a ajutat și m-a întărit să trec peste toate.

Mircea Cîmpeanu a fost alături de mine și m-a ajutat să mă mut într-o altă casă, unde am stat 23 de ani. În 2004 ne-au dat afară și am găsit căsuța asta”, a precizat Maria Ciobanu.

Actuala locuință a Mariei Ciobanu îi va rămâne fiicei sale, Camelia

În cadrul aceleiași emisiuni TV, Maria Ciobanu a mai adăugat că ea și cu soțul ei sunt foarte fericiți în locuința pe care o au în prezent. Cunoscuta interpretă de muzică populară a mai spus că după ce ei doi nu vor mai fi, această casă îi va reveni fiicei sale, Camelia.

„Nu aveam bani să o cumpăr, dar am împrumutat. Eu cu Cîmpeanu suntem foarte fericiți de cuibul acesta pe care îl avem pentru bătrânețe.

Când ne-om duce amândoi, casa o să îi rămână Cameliei. Ea va moșteni această căsuță modestă”, susține Maria Ciobanu.

Mai mult, Dragoș Dolănescu preciza la un moment dat că averea totală a Mariei Ciobanu depășește două milioane de euro. În momentul în care interpreta de muzică populară nu va mai fi, averea sa se va împărți în mod egal celor trei copii ai artistei: Leontina, Camelia și Ionuț.

Maria Ciobanu nu și-a văzut fiul timp de 25 de ani

Maria Ciobanu a fost căsătorită cu Ion Dolănescu, dar mariajul lor s-a încheiat după patru ani de zile, iar iubirea imensă pe care și-au purtat-o s-a transformat într-o ură de nedescris. Divorțul lor a avut loc când fiul lor, Ionuț, nu avea nici doi anișori. Din nefericire pentru artista de muzică populară, Ion Dolănescu a câștigat custodia băiatului.

Maria Ciobanu nu și-a mai putut vedea copilul ani de zile pentru că fostul ei soț i-a interzis acest lucru. Mai mult decât atât, Ion Dolănescu i-a spus fiului său că mama sa l-a abandonat, astfel că, în sufletul băiatului s-a născut o ură pentru femeia care i-a dat viață.

„25 de ani am suferit după Ionuț. Nu m-a lăsat Dolănescu să îl văd. Mă duceam la școală, vorbeam cu diriginta să îl văd pe ascuns și soacra mea mi-l mai aducea din când în când. Mă gândeam că Dumnezeu va face dreptate până la urmă. La toate mănăstirile mă rugăm: “Să nu-mi iei, Doamne, zilele până când băiatul meu nu află adevărul și nu-mi spune sărutmâna”, a povestit de curând Maria Ciobanu.

Sursa: capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata