Golf 4 – care sunt punctele forte ale acestei mașini

0 101

Sursa: Financiarul.ro.

Una dintre cele mai populare mașini din lume, Volkswagen Golf 4 este și astăzi în topul preferințelor șoferilor din România. Deși lansarea oficială a avut loc în anul 1999, VW Golf IV, altfel cunoscută și sub denumirea de Golf MK4, a fost cea mai vândută mașină din Europa în 2001 și s-a menținut pe podium și în următorul an, deși a fost surclasată cu o poziție de Peugeot 206.

Autoturismul are o caroserie ideală pentru oraș, care poate fi de tip cabrio sau universal, este suficient de încăpătoare, dar și îndeajuns de rapidă pentru a mulțumi pe orice conducător auto care o folosește ca mijloc de transport urban. Desigur, mașina se comportă foarte bine și la drumurile lungi, și acestea nu sunt toate atuurile pe care Golf 4 le are. Dacă ai găsit un preț bun pentru această marcă și te bate gândul să o achiziționezi, am pregătit pentru tine cele mai importante puncte forte ale sale. Iată care sunt acestea.

Motorizare

Motorul unui Volkswagen Golf 4 este capabil să accelereze rapid, însă nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că mașina „ține cu casa”, deci înregistrează un consum redus de combustibil. Cei care conduc un VW Golf 4 știu că autoturismul nu are probleme în sezonul rece, pentru că motorul este capabil să pornească fără probleme chiar și la temperaturi foarte scăzute.

Caroserie

Nu poți spune despre un Golf 4 că este o mașină care ar câștiga premiul pentru design-ul anului, însă caroseria sa are un aspect atractiv, potrivit pentru orice stil. Asamblarea acesteia este una de înaltă precizie, iar dimensiunile compacte ale sale îți vor asigura o ușurință la parcare, dar și manevrarea mașinii fără prea mare efort prin traficul orașelor aglomerate.

Echipament electric

Volkswagen-urile, în general, se laudă cu un sistem audio excelent, capabil să mulțumească și pe cei mai pretențioși pasageri. Cât despre sistemul de lumini, un Golf 4 îți va asigura o iluminare exterioară excelentă, așa că vei avea o vizibilitate crescută în orice moment al zilei.

Suspensie

Spre deosebire de alte mașini, Golf-urile au o suspensie foarte bună, realizată din materiale de o calitate superioară, deci foarte rezistente. Mulțumită lor, suspensiile unui Golf 4 sunt moi și capabile să amortizeze toate trecerile la nivel sau drumurile cu denivelări pe care vei circula.

Confort

Dacă ești în căutarea unei mașini pe care să o conduci confortabil, un Golf 4 ar fi ideal pentru nevoile tale. Scaunele sunt ergonomice, iar habitaclul este unul suficient de spațios cât să satisfacă o familie mică.

Așadar, pentru prețul la care poți găsi un Golf 4 la mâna a doua pe piața din România, aceasta pare să fie autoturismul potrivit pentru oricine își dorește să conducă o mașină fiabilă din toate punctele de vedere. Iar dacă ajungi să o cumperi și vrei să te asiguri că te vei bucura de ea pentru un timp cât mai îndelungat, comandă piese auto pentru Volkswagen și investește în mentenanța ei, pentru că doar astfel te va răsplăti cu cât mai puține probleme. Drumuri bune!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata