Happy Restaurants este cel mai mare lanţ de restaurante din Bulgaria şi deschide unul şi în Bucureşti

De Jurnalul Național Actuale Companii 108 citiri
5 min citire
 

Vești bune pentru românii care iubesc mâncarea bulgarilor. Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din Bulgaria deschide o unitate și în București. În ce mall vei putea mânca la Happy Restaurants exact ca la vecinii noștri și când va avea loc deschiderea.

Restaurantul Happy ajunge și în România

Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria ajunge și în România. Cei care au avut ocazia să încerce mâncarea celor de la Happy Restaurants și au rămas cu gândul la acele preparate trebuie să afle că vor putea mânca acum chiar la ei în țară.

Patronii restaurantului spun că urmăresc de mult timp piața românească, având în vedere că majoritatea turiștilor din Bulgaria sunt români. Astfel, pentru că au încredere în țara noastră, au decis să aducă celebrul concept și aici, unde speră să cunoască succesul.

În opinia sa, „Prospectăm piața românească de ceva timp și suntem încântați că împreună cu echipa CBRE reușim să aducem brandul nostru pe piața locală. Suntem încrezători că această mutare strategică va deschide o nouă pagină de succes în istoria Happy, acum în România.

Primul pas este făcut deja pentru că Happy Restaurants este cunoscut de o parte dintre românii care își petrec vacanțele în Bulgaria sau în alte orașe din Europa, iar în curând vom avea onoarea de a-i primi în restaurantele noastre și de aici. Expertiza CBRE ne-a ajutat să alegem cea mai potrivită locație pentru piața din România. ”, a declarat Ivan Popov, CEO al Happy Restaurants.

În acet sens, Ivan Popov promite o mulțime de beneficii celor ce le vor trece pragul: o servire prietenoasă, un spațiu confortabil, modern și primitor, o varietate de meniuri de calitate și o atmosferă ce îi va face pe toți să se simtă minunat.

Când se deschide restaurantul în România?

Primul restaurant din România este planificat să se deschidă la sfârșitul primei jumătăți a anului 2024. Deținătorii acestuia au ales drept primă locație mall Afi Cotroceni, fiind unul dintre cele mai cunoscute din Capitală.

Celebrul restaurant va avea o suprafață de aproximativ 730 mp și promite o mulțime de surprize pentru clienți. Din primele informații, tranzacția a fost intermediată de CBRE. Cât despre restaurant, va avea program zilnic.

Astfel, „CBRE, lider global în consultanță imobiliară, aduce în România cel mai mare lanț de restaurante cu program zilnic din Bulgaria, Happy. Primul restaurant din România este planificat să se deschidă la sfârșitul primei jumătăți a anului 2024, în AFI Cotroceni, cu o suprafață de aproximativ 730 mp”, anunță CBRE.

Happy Restaurants vrea să evolueze în România

Happy Restaurants are planuri mari de viitor, semn că afacerea este una de succes. În prezent, deține 40 de restaurante, dar speră că va ajunge la un număr de 70 până în anul 2030.

În viitor, Compania are în plan să deschidă cel puțin 5 restaurante în următorii 5 ani, în tot Bucureștiul. De asemenea, vrea să ajungă și pe noi piețe, precum Emiratele Arabe Unite (Dubai).

La rândul său, „Experiențele oferite de centrul nostru comercial se diversifică permanent și suntem încântați să ne extindem portofoliul cu un nou brand internațional care intră în România. Happy Restaurants este un nume consacrat în regiune, au deja locații de top în orașe precum Londra și Barcelona și  suntem mândri să fim prima lor alegere pentru România.

În plus, ne bucurăm că împărtășim cu noul nostru chiriaș aceeași abordare centrată pe nevoile clienților, astfel încât să obținem rezultate pozitive pentru comunitățile noastre”, a adăugat Sorin Scîntei, Center Manager AFI Cotroceni.

În planurile de viitor, obiectivul patronilor este de peste 40 de milioane de clienți anual. În prezent, Happy are 35 de restaurante în Bulgaria, 5 în Spania, în Londra, Marea Britanie și a fost desemnat cel mai bun restaurant din Londra de către British Restaurant Awards atât în 2022, cât și în 2023.

Prognoza pozitivă a CBRE pentru piața de retail în 2023 este susținută de o expansiune semnificativă a spațiilor moderne de retail, care au atins aproape 4,2 milioane de metri pătrați în România până la finalul trimestrului 3 din 2023.

Vânzările și traficul din primele șase luni ale anului 2023 au înregistrat creșteri remarcabile, depășindu-le pe cele din aceeași perioadă a anului 2019, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani pentru industria de retail din România.

Sursa – playtech.ro