Kaufland returnează 15% din cumpărături pe cardurile de fidelitate.

Kaufland, unul dintre cele mai mari hypermarket-uri din țara noastră vine cu vești bune pentru oameni. Oferte excepționale pentru toți românii.

Astfel că, Kaufland a publicat noul catalog de săptămâna aceasta cu oferte speciale pentru toți românii. Hupermarket-ul vine cu mai multe promoții foarte bune pe care nu trebuie să le ratați, pentru că puteți face economii foarte mari.

De asemenea, cei de la Kaufland vor deschide magazinul cu numărul 1.500, ocazie cu care vor lua  măsură foarte importantă, datorită căreia de săptămâna aceasta se vor returna pe cardurile de fidelitate 15% din unele cumpărături.

Ofertele speciale sunt disponibile pentru românii din toată țara, iar promoțiile speciale vor fi schimbate săptămânal.

În intervalul 23-29 noiembrie, puteți cumpăra de la Kaufland un televizor de 80 de cm la numai 349 de lei. Cu toate că este ieftin, este o ofertă bună, având în vedere dimensiunea diagonalei. Este un Walton 32WA5100, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, difuzoare duale, slot CI și următoarele porturi: 2x HDMI, 1 USB, 1 jack 3.5 mm, 1 RF, 1 CVBS și 1 YPbPr.

De asemenea, televizorul este perfect pentru o încăpere mică, o bucătărie mică sau o terasă. Acesta este numai bun de oferit cadou bunucilor sau părinților, în special acum în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Acesta poate fi găsit la pagina 8 a catalogului Kaufland, conform gadget.ro.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata