Lautaro Martinez este dorit de Barcelona

116

Lautaro Martinez (22 de ani) este perceput de conducerea Barcelonei drept înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez (32 de ani), atacantul uruguayan care a scris istorie în ultimii ani pe Camp Nou.

Suarez a trecut de prima tinerețe, iar șefii clubului blaugrana îi caută un înlocuitor. Unul dintre preferații lui Leo Messi (32 de ani), Martinez e în mare formă în acest sezon la Inter și la naționala Argentinei, iar presa din Italia scrie că se află în capul listei de transferuri a Barcelonei pentru perioada de marcato. Messi îl vrea la Barcelona pe colegul său de la naționala ”Pumelor”. În acest moment, Lautaro Martinez are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro în contractul său cu Inter, dar italienii vor să-i prelungească actuala înțelegere, ca să elimine clauza de reziliere. Luataro Martinez a fost studiat atent de catalani în meciul direct din Liga Campionilor, în care și a marcat, 2-1 pe Camp Nou.

Lautaro Martinez a marcat de cinci ori în acest sezon, în toate competițiile, la Inter. În prezent, argentinianul este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner