Lucruri despre sex pe care barbatii doresc sa le stii

Cel mai adesea barbatii pretind ca femeile sunt mai complicate decat ei, dar cum ramane cu ceea ce cred femeile ?  Sa faci o femeie fericita este relativ simplu, insa in cazul barbatilor detaliile fac diferenta.

De altfel exista atat de multe prejudecati referitor la viziunea barbatilor despre sex, incat multe dintre acestea necesita explicatii relevante si detaliate pentru a putea fi intelese.

Ei bine, noi va vom prezenta cateva lucruri despre sex, pe care cu siguranta barbatii isi doresc sa le stiti:

  1. Laudele sunt pe placul lor

Nu exista diferente majore la acest capitol intre femei si barbati mai ales atunci cand vorbim despre aceasta latura. Asa cum femeile au diverse complexe referitoare la aspectul fizic de exemplu, asa si barbatii au tot felul de complexe. In acest sens ii poti fi de ajutor iubitului tau sa devina mai increzator in fortele proprii, astfel este foarte importantsa incerci sa tii cont de sensibilitatea acestuia.

  1. Teama de intimitate

Numeroase studii au demonstrat ca, pana a ajunge la varsta adolescentei baietii sunt in general mai afectuosi in comparatie cu fetele si chiar mai expresivi, dar cu timpul acest lucru a inceput sa se schimbe pas cu pas din cauza presiunii sociale la care sunt supusi, astfel incat le este mult mai greu sa isi exprime sentimentele. In aceasta situatie femeile ar trebui sa le ofere “ un pic” de spatiu pentru a avea libertatea ca acestia sa se manifeste ca in copilarie, lucruri de altfel normale pentru oricine.

  1. Barbatii au mai multe zone erogene

Surprinzator, sau nu, nu totul se rezuma la …. organul lor genital. Celelalte zone “ picante” unde barbatilor le place sa fie atinsi sunt: pieptul, interiorul coapselor si fata.

  1. Le place cand vorbesti

Sa le vorbesti in timpul unei partide de sex ii stimuleaza mai mult decat ai putea crede si aici vorbim bineinteles despre dirty talk ! Vorbeste-i murdar, lauda-l, spune-i ce ai vrea sa faca in acel moment.

  1. Sinceritatea este cheia

Cu toate ca sexul este un aspect important intr-o relatie, poate chiar cheia care poate salva o relatie, acesta este in acelasi timp si o cauza constanta de conflicte. Problemele in viata de cuplu sunt frecvente si mai ales atunci cand vorbim despre latura sexuala, de aceea este important sa vorbiti deschis despre orice problema, de orice natura, daca va doriti cu adevarat sa va salvati relatia.

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata