Mărturiile de botez – cele mai creative idei din 2022

Botezul reprezintă un eveniment deosebit de important în viața oricărui copil și, desigur, a familiei sale. Pe lângă ceremonia de botez de la biserică, în general, se organizează și o petrecere de botez, pentru a-l sărbători pe micuțul devenit creștin. Pentru a transforma petrecerea de botez într-un eveniment cu adevărat memorabil, tot mai mulți părinți aleg să ofere invitaților mărturii de botez. Acestea au rolul de a rămâne o amintire tangibila pentru toți cei care le-au fost alături la marele eveniment.

Spre deosebire de mărturiile de nuntă, un cadou pentru invitați cu ocazia botezului copilului tău poate fi dificil de stabilit mai ales atunci când vrei ceva unic și special! Ia în considerare oferirea unor mărturii practice, drăguțe și accesibile. Mărturiile simbolice sunt minunate pentru a fi oferite și cu siguranță vor stârni un zâmbet tuturor oaspeților tăi.

Cookies

O idee clasică și cu care cu siguranță nu vei da greș sunt dulciurile. De la fursecuri decorate cu glazură colorată, cupcakes, cake-pops, dulciurile pot fi cadouri grozave pe care toată lumea le apreciază. Unele avantaje ale cookie-urilor sunt că pot veni într-o varietate de forme și pot fi o opțiune mai accesibil plus că sunt ușor de transportat și ai garanția că nu se vor altera ușor.

Borcănașe

O idee originală pentru mărturii dăruite celor dragi este și cea a unor borcănașe care pot să conțină fie miere, dulceață sau lumânări parfumate. Multe persoane aleg să ofere un borcan cu miere de înaltă calitate. Aceasta este o mărturie comună, care se regăsește adesea la astfel de petreceri, motiv pentru care reprezintă o idee de luat în considerare.

Dar dacă îți dorești să fii original, poți înlocui borcănașul cu un săculeți rotunzi sau dreptunghiulari în care poți să pui fie un mesaj pentru invitați, fie chiar lavandă.

Bibelouri în miniatură

O idee creativă pe care o poți pune în aplicare sunt mărturiile în formă de suzete, biberoane sau pantofiori din sticlă sau plastic transparent. Aceste mărturii se potrivesc perfect atmosferei jucăușe, gingașe și colorate ale unui botez.

Aceste mici sticluțe bibelou pot fi folosite în mai multe moduri: fie alegi să le oferi pur și simplu, fie le poți umple cu bomboane, iar astfel invitații tăi se vor bucura de o amintire drăgălașă alături de o gustare dulce.

Fiind un eveniment special în viața familiei tale, botezul merită o zi de sărbătoare pe măsură. Pentru ca cele mai frumoase momente din viața părinților să fie reamintite cu drag de toți invitații care au luat parte la deosebita petrecere, mărturiile de botez ar trebui să fie nelipsite și alese cu cea mai mare atenție.

Te-ai hotărât să organizezi botezul copilului tău? Alege un salon de evenimente care să îți ofere confortul de care ai nevoie și asistență la cel mai înalt nivel.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata