Medicover lanseaza in premiera doua solutii digitale

Unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private, lanseaza Medicover Express si e-Receptie, doua servicii care contribuie la imbunatatirea experientei pacientilor. Cum functioneaza cele doua produse digitale si care sunt avantajele pe care le aduc pe piata medicala din Romania?

„Ne dorim ca pacientii sa ajunga mai usor la medicul de care au nevoie, atunci cand au nevoie. Am observat nevoile si cerintele pacientilor nostri si lansam acest de serviciu in premiera in Romania pentru a raspunde nevoii din ce in ce mai acute de eficientizare a timpului”, a declarat Delia Iliasa, Director National Clinici si Director Comercial Medicover.

„Grupul Medicover investeste constant pentru a sustine inovatia in domeniul medical si a identifica solutii pentru fluidizarea parcursului pacientului in reteaua de clinici. Ne bucuram ca putem apela acum la avansul tehnologic pentru a oferi pacientilor o experienta cat mai buna si acces rapid la serviciile noastre medicale”, a adaugat Delia Iliasa.

Serviciul Medicover are la baza o aplicatie digitala dezvoltata de Mihai Draghici, un antreprenor entuziast si inginer de software cu peste 18 ani de experienta. Acest parteneriat reliefeaza angajamentul Medicover pentru a sprijini start-up-urile locale si antreprenorii romani,. Mihai a lansat mai multe startup-uri in tari ca SUA, India, Canada si Mexic si a participat la mai multe hackatoane si programe de finantare desfasurate in Romania. Mihai este finalist al…

Continuarea pe News 24

Sursa: SuperLifestyle.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata