Mercedes SL, furată în 1991 și găsită în 2019

0

Mașina germană cu o caroserie în două portiere și plafon retractabil găzduiește în compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri în V și capacitatea de cinci litri.

Fabricat în urmă cu mai bine de două decenii și jumătate, la începutul decadei 1990, automobilul german cu o caroserie în două portiere și plafon retractabil a fost furat dintr-un showroom în 1991.
Recuperat de autoritățile din SUA la finele lui 2018, după aproximativ 27 de ani de căutări și investigații, autoturismul în cauză a fost scos de curând la vânzare de către o companie de asigurări.

Acest Mercedes ȘL de generație mai veche are numai 1.908 kilometri în bord, semn că hoții au ținut automobilul german departe de privirile curioșilor.

Aceasta mai cuprinde și un propulsor aspirat cu opt cilindri în V, de cinci litri, cuplat la o cutie automată cu patru trepte de viteză.

Acest Mercedes ȘL de generație mai veche se mai poate lăuda și cu piele de culoare bej, ștergătoare pentru faruri și, nu în ultimul rând, sistem de climatizare cu reglare automată a temperaturii.

Sursa 4tuning.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata