MINISO a deschis al treilea magazin în România, în Mega Mall

La mai puțin de două luni de la intrarea oficială pe piața din România, retailerul japonez MINISO continuă extinderea în țara noastră cu al treilea magazin al grupului. Evenimentul a fost unul de o însemnătate specială, pentru că însuși co-fondatorul Miyake Junya a luat parte la el.

Invitat de seamă

Designerul japonez Miyake Junya, unul dintre cei doi fondatori ai brandului MINISO, a sosit în România pentru a lua parte la deschiderea MINISO Mega Mall, cel de-al treilea magazin al retailerului asiatic după cele din Veranda Mall și Iris Titan.

Miyake Junya a absolvit Bunka Fashion College din Tokyo, una dintre cele mai prestigioase școli de design din lume. După absolvire, s-a remarcat rapid prin estetica minimalistă și și prin adoptarea unui stil de viață natural. Principiul care stă la baza filosofiei lui Miyake Junya este ”produse autentice și de calitate la un preț corect”, pe el bazându-se de altfel și modelul de business pe care Junya l-a creat alături de partenerul său de afaceri Ye Guofu.

Lansarea a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, și a reprezentat un nou moment special creat pentru fanii MINISO. Aceștia au asistat la un show de tobe Taiko inspirat din cultura tradițională japoneză, iar primii 300 de cumpărători au avut parte de un cadou surpriză.

Printre invitați s-au numărat și influencerii implicați în campania de lansare: Carmen Grebenișan, Maria Vigheciu, Anais Baby, Andreea Retinschi și Andreea Verde.

„Atuul MINISO este întocmai designul produselor. Avem o întreagă echipă de designeri excepționali din întreaga lume, din țări ca Norvegia, Suedia, Danemarca sau Coreea de Sud. Investițiile permanente în design ne-au adus numeroase premii internaționale precum Red Dot Design Award sau iF Product Design Award. Îi îndemnăm pe consumatorii noștri să aibă o perspectivă modernă asupra modului în care care fac cumpărături, apreciind calitatea și prețurile mici pe care le oferim. Ne simțim onorați și suntem foarte încântați că MINISO a ajuns în România, iar românii pot de acum să se bucure de produsele noastre.”, a declarat Miyake Junya, co-fondatorul și designerul-șef al MINISO.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata